Δε φαντάζεστε τι έκανε η Ελένη στα παιδιά της:«Έκλαιγαν και μου είπαν «Φέρε τη μάνα μας πίσω»»

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ένα περιστατικό με τα παιδιά της.


Η τρυφερή μανούλα, μιλώντας με την ομάδα της για τον τρόπο διαπαιδαγώγησης και το κατά πόσο πρέπει οι γονείς να αφήνουν τα παιδιά τους ελεύθερα να κάνουν ό,τι θέλουν, η Ελένη ανέφερε όταν μία φορά πριν τέσσερα χρόνια αποφάσισε να το παίξει «φευγάτη» μάνα και να είναι χαλαρή σε ό,τι και αν κάνουν ή λένε τα παιδιά της!
Η Ελένη αποκάλυψε: «Είπα να πάρω το στυλ της φευγάτης μάνα και ό,τι και αν μου έλεγαν έλεγα «ναι»… Ξέρετε τι έκαναν; Στην αρχή με μετρούσανε, ειδικά ο μεγαλύτερος, για να δουν μήπως τους λέω ψέματα, ενώ τα άλλα δύο ήταν πιο μικρά και είχαν φρικάρει. Κάθισα μπροστά στην τηλεόραση για να μην τα κοιτάω στα μάτια και εκείνα μου έλεγαν “μαμά θα πετάξουμε τα ρούχα από το μπαλκόνι” και απάνταγα “καταπληκτική ιδέα!”. “Θα βάλω τα πόδια μου στο νερό”, έλεγαν κι απάνταγα “μόνο τα πόδια; Ολόκληρος μπες!”»!


«Στο τέλος βάλανε τα κλάματα! «Φέρε την μάνα μας πίσω» έλεγαν. Ταράχτηκαν; Τι; Μόνο εγώ θα ταράζομαι σε αυτό το σπίτι;», συνέχισε, προσθέτοντας πως δεν ξαναέκανε κάτι παρόμοιο γιατί τα παιδιά της… ακόμα το θυμούνται!»!
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την Ελένη!




Πηγή: http://www.gossip-tv.gr