Απίστευτη αλλαγή - Δείτε την Άννα Βίσση με... καρέ!

Μπορεί στο παρελθόν οι αλλαγές στην εικόνα της Άννας Βίσση να ήταν κάτι παραπάνω από συχνές, όμως τελευταία η αγαπημένη τραγουδίστρια έδειχνε να έχει κατασταλάξει τόσο στο ξανθό χρώμα των μαλλιών της, όσο και στο ασύμμετρο χτένισμα με μήκος κάτω από τους ώμους, που είχε υιοθετήσει για αρκετό καιρό.

Λίγες ημέρες μετά τη συμμετοχή της στο People Run 3, όπου έκανε τις απονομές στους νικητές των αγώνων των 4Κ και 8Κ, η Άννα έφυγε για την Αμερική, ένα ταξίδι που όπως φαίνεται σηματοδότησε αλλαγές!



Όπως αποκάλυψε μέσω Instagram η Sally Hershberger η hairstylist που έχει έδρα το Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη και έχει επιμεληθεί ξανά την εικόνα της τραγουδίστριας και συγκεκριμένα τον περσινό Δεκέμβριο, όταν γύρισε το video clip του τραγουδιού Προτιμώ Να Πεθαίνω, η Άννα αποφάσισε να ανανεώσει την εικόνα της και να κόψει τα μαλλιά της σε ένα κοντό καρέ με διακριτικές ασυμμετρίες που της ταιριάζει άψογα και μάλιστα αποτελεί την απόλυτη τάση της σεζόν.

Οι φυσικοί κυματισμοί στην κουπ της έδωσαν ακόμα περισσότερη κίνηση στο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ενώ από τη φωτογραφία και τα Insta stories φαίνεται πως η τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη με το νέο της look.