Πρωταγωνιστής των «Ντιουκς» σε δίκη για ναρκwτικά και σeξουαλική επίθεση!

Ο ηθοποιός Tom Wopat, ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της θρυλικής αμερικανικής σειράς, «Dukes of Hazzard» (Ντιουκς), κάθισε στο εδώλιο για κατοχή ναρκwτικών και σeξουαλική παρενόχληση.
Ο 65χρονος ηθοποιός, φέρεται πως θώπευσε μια συνάδελφό του στο θίασο όπου συμμετέχει και ο ίδιος ενώ το δικαστήριο του επέβαλε πρόστιμο 1.000 δολαρίων με τη διαταγή να μείνει μακριά από την εν λόγω γυναίκα. Ο ίδιος πάντως αρνήθηκε κάθε κατηγορία όπως έκανε και για την κατηγορία των ναρκwτικών. Ο αμερικανός, συνελήφθη σε προάστιο της Βοστόνης, την Τετάρτη το βράδυ όπως σημειώνει το BBC.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Wopat είπε ότι φλέρταρε αλλά δεν έκανε «κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί ακατάλληλο». Επιπλέον, ο αστέρας των '80s, είπε στους αστυνομικούς ότι προμηθεύεται μεγάλες ποσότητες κoκαΐνης και κάνει χρήση περιστασιακά -Οι αστυνομικοί εντόπισαν δυο σακουλάκια με λευκή σκόνη εντός του οχήματός του κατά τη διάρκεια έρευνας.

Ο Wopat έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό με το ρόλο του ως Λουκ, ένα από τα δυο ξαδέλφια, μαζί με τον Μπο, που έφτασαν στην πολιτεία Χάζαρντ για να μπλεχτούν σε περιπέτειες με τον διεφθαρμένο και πάμπλουτο Χογκ. Η σειρά έζησε δόξες στην μικρή οθόνη όσα χρόνια προβαλλόταν, 1979-1985.