Στο σφυρί η μοβ Lamborghini διάσημου τραγουδιστή

Για το τραγούδι Cosmic Girl των Jamiroquai, που είχε σημειώσει επιτυχία το 1996, μπορεί να διίστανται οι απόψεις. Ωστόσο, όποιος θυμάται το σχετικό βίντεο, δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ξεχάσει τις πρωταγωνίστριές του, δηλαδή μία Ferrari F40, μία F355 και μία Lamborghini Diablo SE30 σε εκκεντρικό μοβ χρώμα. Μάλιστα την τελευταία την οδηγούσε και ιδιωτικά ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Jay Kay.

Πρόκειται για μία ειδική έκδοση, που κατασκευάστηκε σε 150 κομμάτια, για τα 30 χρόνια της Lamborghini, ενώ μόνον 16 τέτοια μοντέλα ήταν δεξιοτίμονα και προορίζονταν για τη Μεγάλη Βρετανία και τις υπόλοιπες χώρες της Βρετανικής Κοινοπολιτείας. Τώρα βγαίνει η επετειακή βιολετί Lambo προς πώληση και –αν καταφέρεις να ξεπεράσεις το σοκ της βαφής της- διαπιστώνεις ότι, πρόκειται όντως για ένα μοντέλο με εντυπωσιακές προδιαγραφές.

Το σαλόνι της είναι μπλε, ενώ κάτω από το μπροστινό καπό της φωλιάζει ένας V12 525 ίππων, που εκτοξεύει το αυτοκίνητο από στάση έως 100 χλμ./ώρα σε περίπου 4’’. Το συγκεκριμένο μοντέλο είχε εκτός από τον Jay Kay άλλους τέσσερις προκατόχους, ωστόσο έχει γράψει συνολικά μόλις 27.804 χλμ.

Στο βίντεο, που έχουμε ανεβάσει, βλέπουμε άλλη μία Diablo SE30, η οποία καταστράφηκε όμως ολοσχερώς σε ατύχημα. Ο οίκος Αmari πουλάει το μοντέλο που διασώθηκε στην τιμή των 549.995 αγγλικών λιρών, δηλαδή περίπου 615.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα ακριβό τίμημα, που δικαιολογείται όμως από τη σπανιότητα του βιολετί μοντέλου και το διάσημο όνομα ενός εκ των ιδιοκτητών του. Όσο για το χρώμα, γούστα είναι αυτά…


Πηγή: gazzetta.gr