Το καλοκαίρι της ωραίας Ελένης

Η Ελένη Μενεγάκη όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μετά το τέλος της εκπομπής της πήρε τα παιδιά της και ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Τα τελευταία χρόνια, ο πρώτης σταθμός για την παρουσιάστρια είναι η Άνδρος και συγκεκριμένα τα Άχλα. Εκεί, είναι ο παράδεισός της και η ίδια δεν βλέπει την ώρα να πάει εκεί για να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταριές της. Η Ελένη Μενεγάκη πηγαίνει για μπάνιο, ενώ σε καθημερινή βάση μαγειρεύει η ίδια για τα αγαπημένα της πρόσωπα με τα βιολογικά προϊόντα που καλλιεργεί στο κτήμα.


Βέβαια, μέρος των διακοπών τους περνάνε και σε άλλα νησιά. Φέτος, η παρουσιάστρια με τον Ματέο και τις τρεις κόρες της επέλεξαν να περάσουν λίγες μέρες στο Ιόνιο. Αυτό, το αποκάλυψε η ίδια μέσα από το Instagram που καθημερινά ανεβάζει φωτογραφίες.

Η Ελένη Μενεγάκη μετακινείται με το σκάφος της και μέχρι στιγμής έχει επισκεφθεί τα Σύβοτα στη Λευκάδα, τον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας. Μπορεί σύμφωνα με τοπικά μέσα να είναι καμουφλαρισμένη αλλά επισκέπτεται τα τοπικά μαγαζιά κάνει τα ψώνια της και επιλέγουν ήρεμα ταβερνάκια για το φαγητό τους.