Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 17/8

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.
Κριός
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία ευνοεί κάθε πρόθεσή σου να βελτιώσεις το οικογενειακό κλίμα ή να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με αντικείμενα αξίας. Επιπλέον, αν σκέφτεσαι είτε να συγκατοικήσεις, είτε να αγοράσεις κάποιο ακίνητο, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να το κάνεις. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Άρης σε καλεί να επικεντρωθείς σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ταύρος
Κάποια οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα δείχνουν ικανά να «σε βγάλουν από τα ρούχα σου». Αν θέλεις να αποφύγεις την φαγωμάρα, μείνε σε αυτά που σε ενώνουν με τα οικεία σου πρόσωπα κι όχι σε εκείνα που σε χωρίζουν. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σου δίνει το δικαίωμα να ελπίζεις ότι ακόμη κι αν όλα πάνε στραβά στην αρχή, τελικά θα βρεθείς κι από πάνω!

Δίδυμοι
Τα καλά νέα έρχονται από τον οικονομικό τομέα, αφού το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία φροντίζει όχι μόνον να μην σου λείψει τίποτα αλλά και να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς πολύ, φρόντισε ωστόσο να διαχειριστείς με σύνεση το πλεονέκτημά σου. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης αναμένεται να εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Καρκίνος
Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία η τύχη σου «κτυπάει κόκκινο», κάτι βέβαια που μπορείς να αξιοποιήσεις με πολλούς τρόπους, εξασφαλίζοντας μια υλική και συναισθηματική πληρότητα. Να θυμάσαι ωστόσο ότι εσύ είσαι που κρατάς την τύχη σου στα χέρια σου κι αν κάνεις το λάθος να ακούσεις τους άλλους, το πλεονέκτημά σου θα είναι ως μη γενόμενο.

Λέων
Ο ενεργός Άρης μπορεί να σε φτάσει στο σημείο να μην... αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, ιδιαίτερα σε σχέση με την τήρηση κάποιων κανόνων ή αποστάσεων. Ενδέχεται δηλαδή να «ξεφύγεις», παρασυρμένος/η από ανεξήγητες παρορμήσεις, τελικά όμως δεν θα θιγεί τίποτε περισσότερο από το image σου ή το πολύ-πολύ μια τρέχουσα συνεργασία σου.

Παρθένος
Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία μπορεί να λάβεις ουσιαστική υποστήριξη από φίλους/ες, οπότε σε... συμφέρει να «παίξεις» πιο ομαδικά, αφήνοντας τα δύσκολα για τους άλλους! Επιπλέον, μπορείς να πετύχεις πολλά ή να διακριθείς, με την συνδρομή ενός συλλογικού φορέα. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να αναλάβεις δυναμικές πρωτοβουλίες στην δουλειά σου.

Ζυγός
Ανήκεις στην ομάδα των πιο ευνοημένων της ημέρας, παρότι όμως το σύμπαν σου εξασφαλίζει μια ουσιαστική επάρκεια, καλό είναι να θυμάσαι ότι οι ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα και δεν είναι σωστό να ακυρώσεις το πλεονέκτημα σου με δισταγμούς και υπερβολικές ως προς την λεπτομέρειά τους αξιολογήσεις.

Σκορπιός
Ο ενεργός Άρης σε ωθεί να ενεργοποιηθείς άμεσα, δίνοντας λύσεις σε προβλήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια και ζητούν την λύση τους. Αυτό όμως δεν αναφέρεται μόνον στα επαγγελματικά σου αλλά και στα προσωπικά σου και σε μια τέτοια κατεύθυνση κάθε διερεύνηση του παρελθόντος μπορεί να αποβεί πολύτιμη.

Τοξότης
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία ευνοεί τα οικονομικά σου κι αν αναζητάς χρηματοδότες, θα γίνει το... θέλημα σου! Πρόσεξε όμως μήπως η υπερβολική αισιοδοξία σου και η έλλειψη μέτρου σε φορτώσει με υπέρογκες δαπάνες, που τελικά θα σε φέρουν σε μια κατάσταση να χρωστάς περισσότερα. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης θα προσδώσει στην καθημερινότητά σου πολύ υψηλές ταχύτητες.

Αιγόκερως
Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία είναι πολύ πιθανό να λάβεις βοήθειες ή στήριξη από τους άλλους, επειδή μάλιστα «ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο», ίσως θα έπρεπε να γίνεις πιο διαλλακτικός, αφού όσο καταπληκτικές κι αν θεωρείς τις πρωτοβουλίες σου, δεν είναι αρκετές για να σε οδηγήσουν σε μια διαρκή επιτυχία. Λιγότερος εγωισμός λοιπόν, κι όλα θα πάνε καλά!

Υδροχόος
Ο ενεργός Άρης σε κάνει πιο επιρρεπή σε συναισθηματικές παλινδρομήσεις κι εδώ είναι που πρέπει να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου, ώστε να μην βρεθείς σε προφανή θέση αδυναμίας, ιδιαίτερα απέναντι σε πρόσωπα που ξέρουν να εκμεταλλεύονται τις ευαισθησίες σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει μια «αναμπουμπούλα» στις συνεργασίες σου.

Ιχθύες
Μια χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να «σου φτιάξει» την ημέρα! Επιπλέον, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σε καλεί να διασκεδάσεις περισσότερο και να αφεθείς στο παιχνίδι των απολαύσεων, βάζοντας στην άκρη τα τρέχοντα προβλήματα σου, ίσως μάλιστα να έχεις και τα τυχερά σου σε οικονομικό επίπεδο.