Τέλος... η Coca Cola Zero - Ποιο προϊόν την αντικαθιστά

Οι ημέρες της Coca Cola Zero (Coke Zero στις ΗΠΑ) φαίνεται ότι είναι μετρημένες. Ο λόγος είναι ότι λίαν συντόμως θα την αντικαταστήσει ένα νέο προϊόν με την ονομασία Coca-Cola Zero Sugar, και μία νέα συνταγή που η γεύση της θα μοιάζει περισσότερο στην κλασική coca cola.

«Η Coca-Cola Zero Sugar είναι μέχρι στιγμής η καλύτερη γεύση Coca-Cola χωρίς ζάχαρη και θα είναι διαθέσιμη σε όλη την Αμερική τον Αύγουστο», ανακοίνωσε ο κολοσσός.

Η Coca Cola Zero εμφανίστηκε στην αγορά το 2005 σε μία προσπάθεια να πλησιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο στη γεύση την κανονική, ενώ ήταν ένα από τα κορυφαία αναψυκτικά του 2016 με αυξημένες πωλήσεις κατά 3,5%.

Ήταν επίσης και μία καταφανής απόπειρα να κερδίσει το αντρικό κοινό, που αντιστεκόταν σθεναρά στην Diet Coke, αντίστοιχη Coca Cola Light στις ΗΠΑ, ένα αναψυκτικό που προτιμούσαν κατά κύριο λόγο οι γυναίκες.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το νέο αναψυκτικό βασίζεται στην επιτυχία της Coca-Cola Zero Sugar που ήδη σημειώνει στην Βρετανία, το Μεξικό και περισσότερες από 25 χώρες του κόσμου.

Η Zero Sugar θα έχει πιο πολύ κόκκινο αντί για μαύρο στη συσκευασία της, θυμίζοντας περισσότερο την κλασική εκδοχή