a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 18/7

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου....
Ευκολίες και παροχές

Κριός

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να προκαλέσει μια απρόσμενη «ανακατωσούρα» στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία ευνοεί τόσο τις μετακινήσεις σου, όσο και τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι αν σου γίνει μια πρόταση καλά θα κάνεις να την αποδεχθείς.

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε διαρκή επαγρύπνηση και να ξεδιπλώσεις τις πρακτικές αρετές σου ώστε να αντεπεξέλθεις με επιτυχία στις προκλήσεις της ημέρας. Και το πρώτο που πρέπει να «υποτάξεις» είναι η κτητικότητά σου, αφού μπορεί να δημιουργήσεις αρνητικές εντυπώσεις στους άλλους.

Δίδυμοι

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία προάγει την κοινωνική σου ζωή και πιθανόν να σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που αγαπάς ή απλά συγκροτούν μια διασκεδαστική παρέα. Επιπλέον, σε κάνει αρκετά πιο επιπόλαιο/η αλλά και τυχερό/η στις επιδιώξεις σου, ίσως μάλιστα να σου παρουσιαστούν ευκαιρίες ή ευκολίες που δεν έρχονται κάθε μέρα!

Καρκίνος

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να προκαλέσει είτε μια απότομη μεταβολή στην ζωή σου είτε κάτι ξαφνικό που θα σε «σοκάρει». Παράλληλα βέβαια και μπροστά στην όποια δυσκολία, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία σε καλεί να αναζητήσεις στήριξη και καταφύγιο στην οικογένειά σου. Ίσως μάλιστα να ωφεληθείς σε ένα περιουσιακό σου ζήτημα.

Λέων

Η Σελήνη στον Ταύρο είναι πιθανόν να σε φέρει ενώπιον προκλήσεων που θα σε βγάλουν μεν από την ησυχία σου, αλλά η επιτυχής αντιμετώπισή τους θα προσθέσει πολλούς «πόντους» στο ενεργητικό σου. Ίσως μάλιστα να τιμηθείς με μια διάκριση ή ένα πιο χειροπιαστό όφελος.

Παρθένος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία ευνοεί τα οικονομικά σου, ενώ αν σκοπεύεις να ζητήσεις μια χάρη ή βοήθεια από ένα ισχυρό πρόσωπο, έχεις αυξημένες πιθανότητες να πετύχεις τον στόχο σου και μάλιστα εύκολα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Ζυγός

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να προκαλέσει μια ξαφνική ρήξη ή ανατροπή των ισορροπιών στη ζωή σου. Κατά τα άλλα όμως, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία σε «εφοδιάζει» με τύχη και μεγαλύτερες ευκολίες, γι’ αυτό να… αισιοδοξείς! Επιπλέον, είναι πιθανόν να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να σου προταθεί ένα ταξίδι.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Ταύρο σου επισημαίνει ότι για να γίνουν οι δουλειές σου σωστά, θα πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις και τους «άλλους» στο πλάνο σου. Επιπλέον, σε καλεί να «δέσεις» με τους σωστούς όρους μια συνεργασία, χωρίς ωστόσο να θεωρήσεις τα πράγματα οριστικά.

Τοξότης

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία αναδεικνύει την τύχη σου και προάγει την κοινωνική σου ζωή, ίσως μάλιστα γνωριστείς με ένα πρόσωπο που θα συμβάλλει θετικά στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου. Μάλιστα, η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σε τροφοδοτήσει με άτομα πρόθυμα να σου παράσχουν τις υπηρεσίες τους.

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να σε αιφνιδιάσει δυσάρεστα, ιδιαίτερα σε προσωπικά ή οικογενειακά θέματα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία συμβάλλει θετικά στην καριέρα σου αλλά και σε οτιδήποτε συνδέεται με τα εργασιακά σου και το μόνο που σου απομένει είναι να «αρπάξεις» τις ευκαιρίες.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ταύρο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικογενειακή αναστάτωση, που μπορεί να οφείλεται είτε σε μια έκτακτη όσο και αναγκαία φιλοξενία είτε σε απρόβλεπτες καταστάσεις σχετικές με γνωστούς ή συγγενικά σου πρόσωπα. Επιπλέον, με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στον χειρισμό ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Ιχθύες

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία ευνοεί τα εργασιακά και τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να λάβεις μια βοήθεια που θα σου λύσει τα χέρια. Ωστόσο, με την Σελήνη να βρίσκεται στον 3ο φυσικό «οίκο» σου, η ημέρα φαίνεται να έχει αυξημένες απαιτήσεις.Πηγή: gossip-tv.gr
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment