Ίσως με εκτιμήσουν όταν πεθάνω"! Το συγκλονιστικό γράμμα μετά τον χωρισμό της Νταϊάνα με τον Κάρολο...

Μια αποκαλυπτική χειρόγραφη επιστολή του πρίγκιπα Καρόλου στον Dudley Poplak μετά τον χωρισμό του από την πριγκίπισσα Νταϊάνα βγαίνει στο σφυρί από τον οίκο Dominic Winter Auctioneers.
Στο γράμμα ο πρίγκιπας Κάρολος φαίνεται εξαιρετικά απογοητευμένος και ελπίζει πως "ίσως εκτιμήσουν τα πράγματα που προσπαθώ να κάνω μετά τον θάνατό μου". "Μπορεί να είναι αρκετά απαίσιο να πρέπει να ζήσεις όλη την παρερμηνεία. Ίσως είναι μέρος των όσων πρέπει να περάσω για να βγω από την άλλη πλευρά" έγραφε ο πρίγκιπας Κάρολος μετά τον χωρισμό του.

"Ακόμα πιο ασυνήθιστο είναι να έχουμε ένα προσωπικό και αποκαλυπτικό γράμμα από τον πρίγκιπα Κάρολο που εκφράζει ειλικρινά τον πόνο και τις απογοητεύσεις του", τόνισε ο Chris Albury του οίκου Dominic Winter Auctioneers.

Το γράμμα θα δημοπρατηθεί στις 14 Ιουνίου μαζί με 5 ακόμα γράμματα της βασιλικής αλληλογραφίας. Η επιστολή χρονολογείται στις 11 Δεκεμβρίου 1992, δύο μόλις μέρες μετά την ανακοίνωση του επίσημου χωρισμού του από την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ανάμεσα στις 4 επιπλέον επιστολές που θα δημοπρατηθούν είναι ένα ακόμα γράμμα του πρίγκιπα Καρόλου στον φίλο του Vernon Russell-Smith. Γράφτηκε στις 10 Νοεμβρίου 1988 και υπερασπίζεται τις θέσεις του απέναντι στη σύγχρονη αρχιτεκτονική που παραμένουν μέχρι και σήμερα αμφιλεγόμενες.

Πηγή: Dailymail