Τρέλανε το instagram: Γυμνή η κόρη του Michael Jackson!

Η Paris Jackson είναι από τυχερά – άτυχα παιδιά, που ναι μεν είχαν την τιμή να έρθουν στον κόσμο από διάσημους γονείς, αλλά από την άλλη δεν κατάφεραν να ζήσουν την παιδική τους ηλικία πλάι τους γιατί ο θάνατος τους χώρισε.
Η κόρη του Michael Jackson μεγαλώνοντας απασχολεί όλο και περισσότερο τα media με τον αντισυμβατικό της χαρακτήρα. Η ίδια στο παρελθόν έχει περάσει πολλές και δύσκολες στιγμές, αλλά όλα φαίνονται να ανακάπτουν με το πέρασμα των χρόνων.
Η Paris πλέον έχει αρχίσει να “εισβάλει” σταδιακά στη showbiz και να αποκτάει τους δικούς της θαυμαστές. Οι followers της στο instagram αυξάνονται πυρετωδώς κι εκείνη ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους με φωτογραφίες από την καθημερινότητά της ή φωτογραφίες που παιρνάνε σημαντικά μηνύματα. Όπως αυτή που ανάρτησε πρόσφατα...




Η ίδια έγραψε: “Θα το πω και πάλι για όσους αμφισβητούν τι υποστηρίζω και πώς εκφράζω τον εαυτό μου. Το γυμνό ξεκίνησε ως κίνηση για “επιστροφή στη φύση”, “έκφραση της ελευθερίας”, “να είσαι πιο υγιής”. Το να είσαι γυμνός είναι μέρος αυτού που μας κάνει ανθρώπους. Για μένα με βοηθά να νιώθω πιο συνδεδεμένη με τη”μητέρα γη”. Είμαι συνήθως γυμνή όταν ζωγραφίζω. Είναι πραγματικά ένα όμορφο πράγμα και δεν χρειάζεται να το μεταφράζεται ως κάτι σεξουαλικό με τον τρόπο που κάνουν πολλά αστέρια του Χόλιγουντ (και τα μέσα ενημέρωσης). Το σώμα σας είναι ναός και πρέπει να λατρεύεται έτσι...”