Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού μίλησε για τις ενέργειες που έκαναν οι «πράσινοι» για τον εντοπισμό του... μπυροβόλου

Στον εντοπισμό του οπαδού του που πέταξε το κουτάκι μπύρας στον Βλάνταν Ίβιτς προχώρησε ο Παναθηναϊκός, με τον Χρήστο Παναγόπουλο να αναφέρει σε δηλώσεις του ότι οι «πράσινοι» έδειξαν το δρόμο στις άλλες ομάδες με αυτή τους την ενέργεια.

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος του «τριφυλλιού» επιβεβαίωσε ότι θα απαγορευθεί δια παντός η είσοδος στη Λεωφόρο για τον εν λόγω οπαδό, που ήταν μάλιστα και κάτοχος ακριβού εισιτηρίου διαρκείας.

Μιλώντας την Πέμπτη (25/5) στο Μetropolis 95,5, ο Χρ. Παναγόπουλος ανέφερε αρχικά: «Το καταφέραμε με δικές μας ενέργειες. Από τη λεγόμενη παρακάμερα του Παναθηναϊκού εντοπίστηκε. Είναι η κάμερα που κινείται στη ζώνη των πάγκων. Δεν επιτρέπεται να κάνεις λήψη εντός γηπέδου γιατί εκεί είναι η Νova.

Από εκείνη την εικόνα εντοπίστηκε η κίνηση του συγκεκριμένου και από εκεί ξεκίνησαν όλα. Βρέθηκε το πρόσωπο, αναζητήθηκε το εισιτήριο, πώς μπήκε μέσα, τι έκανε μέσα στο γήπεδο και φτάσαμε στο να εντοπιστεί πλήρως και να ταυτοποιηθεί μετά από την αστυνομική βία».

Από εκεί και πέρα, είπε:

Για το αν είναι οπαδός του Παναθηναϊκού: «Ναι, με διαρκείας. Και μάλιστα από τα πολύ ακριβά. Η θύρα 10 όπου έγινε το περιστατικό είναι η πιο ακριβή θύρα μετά την 3 που είναι τα επίσημα».

Για το τι προτίθεται να κάνει ο Παναθηναϊκός: «Από τη μία μεριά θα κινηθούν οι αρχές εναντίον του, όπως προβλέπεται από τον νόμο. Εμείς θα κοιτάξουμε την αστική πλευρά της υπόθεσης, αποζημιωτική κλπ. συν αποβολή δια παντός από το γήπεδο του ανθρώπου που είχε το διαρκείας αυτό».

Για το αν θα του κάνουν μήνυση: «Δεν ξέρω αν χρειάζεται, γιατί οι αρχές θα κινηθούν ποινικά από μόνες τους. Άρα εκεί το παρακολουθείς και πας αστικά. Ο Παναθηναϊκός και σε προηγούμενα επεισόδια είχε δώσει στοιχεία, αλλά δεν μπόρεσε η Αστυνομία να ταυτοποιήσει.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χαρακτηριστικά κάλυψης και συγκάλυψης. Για άλλη μια φορά είμαστε μπροστά σε κινήσεις που δείχνουν μία νέα κατεύθυνση. Ας ελπίσουμε ότι και άλλες ομάδες θα ακολουθήσουν. Γιατί έγιναν και πολλά επεισόδια τον τελευταίο καιρό. Και σε διάφορα γήπεδα».

Πηγή: a-sports.gr