Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Ιουνίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά Ιούνιος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησής σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα, δηλαδή το 7 κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα, πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (7), 12+7=19. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+9 =10, 1+0=1. Το 1 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Ιούνιο.

Για τον μήνα Ιούνιο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Αυτό το μήνα έρχεσαι αντιμέτωπος/η με καταστάσεις που σε ωθούν να επαναπροσδιορίσεις τα σχέδιά σου. Παρατήρησε τι σε εμπόδιζε να αξιοποιήσεις πλήρως τις ικανότητές σου και διαχειρίσου το ανάλογα.

Επαγγελματικά: Ανοίγουν πόρτες που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα επαγγελματικά σου όνειρα. Απόφυγε σε κάθε περίπτωση την ανυπομονησία και τις υπερβολές.

Οικονομικά: Προσπάθησε να αντισταθείς σε παρορμητικές αγορές

Αισθηματικά: Ένας προσωρινός χωρισμός είναι το πιο πιθανό σενάριο. Αν είσαι ελεύθερος/η, απρόσμενες γνωριμίες σε ενθουσιάζουν, αλλά το μόνο που σκέπτεσαι είναι να περνάς καλά.



Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Η επικοινωνία με τα οικεία σου πρόσωπα είναι μια δύσκολη υπόθεση. Ο καθένας είναι απορροφημένος στη δική του πραγματικότητα. Προσπάθησε να μιλάς λιγότερο και να ακούς περισσότερο.

Επαγγελματικά: Βρίσκεις λύσεις σε ένα επαγγελματικό θέμα που σε απασχολούσε καιρό ή ήταν σε αναμονή. Είσαι σε φάση να χτίσεις γερές βάσεις για μια δραστηριότητα που θα κρατήσει χρόνια.

Οικονομικά: Τράπεζες και δημόσιο έρχονται στο προσκήνιο.

Αισθηματικά: Η ερωτική σου ζωή είναι λίγο μπερδεμένη αυτό το διάστημα και θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες παραχωρήσεις. Αν είσαι μόνος/η, πιθανό να επιστρέψεις σε μια σχέση από το παρελθόν.



Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Αυτό το μήνα αντιμετωπίζεις τα πάντα με χαλαρή διάθεση, χωρίς πίεση, πιστεύοντας ότι όλα θα πάνε καλά. Οσμίζεσαι σαν λαγωνικό τις ευκαιρίες και δεν τις αφήνεις ανεκμετάλλευτες.

Επαγγελματικά: Νοιώθεις πανέτοιμος/η και ο χρόνος είναι κατάλληλος να κυνηγήσεις ένα νέο project. Μπορεί ο τομέας αυτός να μην σου είναι γνώριμος, άλλα τίποτε δεν μπορεί να σε φρενάρει.

Οικονομικά: Τα οικονομικά σου... μια χαμογελάνε και μια κλαίνε.

Αισθηματικά: Έχεις ανάγκη από ανανέωση και είσαι έτοιμος/η να αποδράσεις χωρίς να κοιτάξεις πίσω σου. Αν είσαι μόνος/η, με τόση κοινωνικότητα οι κατακτήσεις σου αυξάνονται.



Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Ίσως χρειαστεί να αποτραβηχτείς για ένα διάστημα από πρόσωπα και καταστάσεις και να δεις τα πράγματα με φρέσκια ματιά. Αν πρέπει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις, μη ρισκάρεις, αν δεν είσαι σίγουρος/η.

Επαγγελματικά: Ένα επαγγελματικό σου σχέδιο δείχνει να παίρνει σάρκα και οστά. Προσοχή στο πως θα το διαχειριστείς. Εύνοια αν ασχολείσαι με καλλιτεχνικά, πνευματικά ή θεραπευτικά θέματα.

Οικονομικά: Αξιολογείς σωστά κάθε σου κίνηση.

Αισθηματικά: Ποντάροντας στην αμοιβαία κατανόηση έρχεσαι πιο κοντά με τον/την σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να βρεις ένα άτομο με τα ίδια ενδιαφέροντα.



Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Αυτό το μήνα η διάθεση σου ανεβοκατεβαίνει. Κάποιες στιγμές σε αγχώνει το επαγγελματικό σου μέλλον, σύντομα όμως εστιάζεσαι στο παρόν και ψάχνεις τρόπους για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Επαγγελματικά: Αν θέλεις να αλλάξεις επαγγελματικό προσανατολισμό, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα. Οι δημιουργικές προτάσεις σου θα σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις τις φιλοδοξίες σου.

Οικονομικά: Προσπάθησε να εξισορροπήσεις έσοδα – έξοδα.

Αισθηματικά: Εισπράττεις τις παρατηρήσεις του/της συντρόφου σου, σαν να έχεις απέναντι σου ένα δάσκαλο που κουνάει αυστηρά το δάκτυλο. Αν είσαι μόνος/η, δε διστάζεις να κάνεις το πρώτο βήμα, αν κάποιος/α σου αρέσει.



Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Προτεραιότητά σου αυτό το μήνα είναι να βρεις την ισορροπία στην προσωπική σου ζωή. Διαθέτεις την ωριμότητα και την αποφασιστικότητα που απαιτείται για να τα καταφέρεις.

Επαγγελματικά: Έχεις την επιθυμία να πετύχεις, καθώς και την ανάλογη ενέργεια που χρειάζεται. Με τη διπλωματία σου αντιμετωπίζεις τυχόν αντιξοότητες και καθυστερήσεις.

Οικονομικά: Ο οικονομικός τομέας χρειάζεται αυστηρή πειθαρχία.

Αισθηματικά: Κατανοώντας καλύτερα τις ιδιαιτερότητες του/της συντρόφου σου γίνεσαι πιο δίκαιος/α μαζί του. Αν είσαι μόνος/η, έχεις ανάγκη να διασκεδάσεις και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους.



Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Αυτό το μήνα οι πιέσεις υποχωρούν και η αίσθηση ότι αρχίζει να φαίνεται φως στο τούνελ φέρνει πάλι το χαμόγελο στα χείλη σου. Η χαρά και η αισιοδοξία ενεργοποιούν την πιο δημιουργική σου πλευρά.

Επαγγελματικά: Η επαγγελματική σου ζωή είναι έντονη και θέματα που ήταν σε αναμονή λύνονται. Ανανεώνεις το προφίλ σου και αλλάζεις τακτική όπου χρειάζεται. Η προαγωγή που διεκδικείς δεν αργεί.

Οικονομικά: Μια νέα οικονομική πηγή σε ανακουφίζει προσωρινά.

Αισθηματικά: Με ειλικρινή διάλογο ξεδιαλύνεται κάθε παρεξήγηση. Η χαρά και το πάθος επιστρέφουν στη ζωή σου. Αν είσαι μόνος/η και φοβάσαι τη δέσμευση, άφησε τον χρόνο να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.



Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Αυτό το μήνα είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Κερδίζεις εύκολα την αποδοχή των άλλων, τα επιχειρήματα σου πείθουν και τους πιο δύσπιστους και ότι διεκδικείς έρχεται στην κατοχή σου.

Επαγγελματικά: Ένας επαγγελματικός στόχος ολοκληρώνεται, αλλά η επιτυχία σου δημιουργεί εντάσεις και ανταγωνισμό. Επιστράτευσε την ψυχραιμία σου και άφησε το χρόνο να εξομαλύνει τις αντιθέσεις.

Οικονομικά: Ενδιαφέρουσες ευκαιρίες συμβάλλουν στην αύξηση των εσόδων σου.

Αισθηματικά: Δυναμιτίζεις την επικοινωνίας της σχέσης, δίνοντας υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις. Αν είσαι μόνος/η, δεν μπορείς να βγάλεις από το μυαλό σου ένα άτομο που είναι αλλού.



Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Αυτός ο μήνας βρίθει από εναλλαγές. Τις εκνευριστικές καταστάσεις διαδέχεται η χαρά και η διασκέδαση. Κομφούζιο επικρατεί στον τομέα της επικοινωνίας, γι’ αυτό πρόσεχε όχι μόνο τι λες, αλλά και πώς το λες.

Επαγγελματικά: Έχεις όλα τα ατού να οργανώσεις διαφορετικά τα σχέδιά σου, αν κινηθείς δυναμικά και εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Ίσως χρειαστεί να ρισκάρεις.

Οικονομικά: Εισροή χρημάτων που δεν περίμενες αλλά και εξόδων που δεν είχες υπολογίσει.

Αισθηματικά: Έχεις κάποιες επιφυλάξεις για τον αν ο/η σύντροφός σου μπορεί να καλύψει τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Αν είσαι μόνος/η, μια όμορφη φιλία καταλήγει στην σταθερή σχέση που ψάχνεις.