«Λαβωμένος» ο Παναθηναϊκός

Ευχέλαιο και γρήγορα... Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, αλλά οι δύο βαθμοί στην πρεμιέρα των πλέι οφ δεν ήταν οι μόνοι που έχασε.Ακόμα και πριν τη σέντρα, το ιατρικό δελτίο άρχισε να... συμπληρώνεται και μετά το τέλος του ματς είχε γεμίσει!

Εκτός του Ουσμάν Κουλιμπαλί που τέθηκε στο παρά πέντε νοκ άουτ λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού, σοβαρό πρόβλημα προέκυψε και με τον Λούκας Βιγιαφάνιες (ΦΩΤΟ), αφού οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για βαρύ διάστρεμμα που μπορεί να τον αφήσει εκτός συνέχειας όλων των πλέι οφ.

Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτρουμπής αποκόμισε ένα βαθύ σχίσιμο στον αστράγαλο που τον δυσκόλευε να πατήσει το πόδι του, ενώ και ο Τζιαντομένικο Μέστο υπέστη ελαφρά διάσειση και είχε απώλεια μνήμης.

Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Κάρλος Ζέκα και τον θέτει έτσι κι αλλιώς νοκ άουτ από το επόμενο ματς του μίνι πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (17/5).

Έτσι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει πολλούς λόγους να «πονοκεφαλιάζει», αφού και ο Ρόμπιν Λουντ παραμένει τραυματίας, αναγκάζοντας τον Εβρίτη τεχνικό να αναζητήσει εναλλακτικές λύσεις.

Πηγή: a-sports.gr