Επιτέλους! Όλη η αλήθεια γύρω από τη φημολογούμενη σχέση της Angelina Jolie

Αν περιμέναμε μία επιβεβαίωση για κάτι εδώ και κάποιους μήνες, αυτό είναι για το αν η Angelina Jolie έχει βρει τελικά νέο σύντροφο ή αν όλες αυτές οι φήμες που ακούγονται καιρό τώρα είναι ψευδής. Μπορεί να έχουν περάσει μόνο οχτώ μήνες από τότε που χώρισε με τον Brad Pitt, όμως αυτό δεν την εμποδίζει να ξαναφτιάξει τη ζωή της.

Και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί δεν σου δώσαμε ακόμη μία σαφή απάντηση. Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του HollywoodLife η αγαπημένη μας «Lara Croft» φαίνεται πως ξεπέρασε τον χωρισμό της και βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Βρετανού επιχειρηματία.

Όμως υπάρχει μία πολύ σημαντική διαφορά. Σύμφωνα με τος πληροφορίες η 41χρονη ηθοποιός έχει έναν σύντροφο, αλλά δεν είναι καθόλου σοβαρό. Πράγμα που σημαίνει πως δεν υπάρχουν ούτε γάμοι, ούτε επιπλέον υιοθεσίες παιδιών (γι’ αυτό δεν παίρνουμε και όρκο), όπως γραφόταν κατά καιρούς. Θέλει απλά μία παρέα και να περναει καλά.

Είναι αφοσιωμένη στα παιδιά της και μόνο και τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν την ενδιαφέρει κάτι άλλο εκτός από αυτό. Μετά από 12 συνεχόμενα χρόνια που είσαι με κάποιον, είναι δύσκολο να συνηθίσεις τη μοναξιά και το να είσαι single γονιός. Οπότε καταλαβαίνουμε εν μέρη την ανάγκη της για συντροφικότητα.

Brad μας, μήπως πρέπει να αναθεωρήσεις κι εσύ και να βρεις μία σύντροφο, γιατί όσο περνάει ο καιρός αδυνατίζεις και αλλάζεις ολοένα και περισσότερο;