Μείωση του μπάτζετ κατά 60% προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Γαλατάσαραϊ!

Ο Πρόεδρος της Γαλατάσαραϊ έδωσε το παρών σε εκπομπή στην Τουρκική τηλεόραση, ανακοινώνοντας ότι λόγω της αδυναμίας της ομάδας να προκριθεί στην EuroLeague της νέας σεζόν το μπάτζετ θα μειωθεί κατά το 60%!
H Γαλατάσαραϊ είναι γνωστή για τα μεγάλα μπάτζετ της, όπως και οι περισσότερες Τουρκικές ομάδες που αγωνίζονται στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τώρα ωστόσο φαίνεται πως ήρθε η ώρα για να "σφίξει το ζωνάρι" στην "Τσιμ-Μπομ".


Αυτό ουσιαστικά υποστήριξε με δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή που ήταν καλεσμένος ο Πρόεδρος της ομάδας, Ντουρσούν Οζμπέκ. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας λοιπόν ρωτήθηκε ποιο θα είναι το μπάτζετ της Γαλατάσαραϊ τη νέα σεζόν, απαντώντας το εξής: "Πέρυσι το μπάτζετ στην ομάδα μπάσκετ ήταν 10 εκατομμύρια ευρώ. Την επόμενη σεζόν όμως θα παίξουμε στο EuroCup και το μπάτζετ μας θα κυμανθεί περίπου στα 4 εκατ. ευρώ"!

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι η Γαλατάσαραϊ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην EuroLeague ως ο κάτοχος του τίτλου του EuroCup. Έναν τίτλο που θέλει να διεκδικήσει και πάλι, έστω και με ένα μπάτζετ κατά 60% μικρότερο σε σχέση με το φετινό, το οποίο βέβαια εξακολουθεί να παραμένει μεγαλύτερο από αυτό των περισσότερων ομάδων που θα πάρουν μέρος στην διοργάνωση.