Προβλέψεις Πέμπτη 4 Μαίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Mετά από πολλές καθυστερήσεις κι αναβολές, πολλά ερωτηματικά στον αέρα που ζητούσαν απαντήσεις, ο Ερμής γίνεται ξανά ορθόδρομος και όλα μπαίνουν σε μια τροχιά που θα οδηγήσει στην επίλυση των προβλημάτων και στη θετική εξέλιξη των υποθέσεων που σας αφορούν.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η κοινωνικότητά σας τονώνεται και η γοητεία σας μαγνητίζει. Οι άλλοι κρέμονται από τα χείλη σας και αυτά που λέτε δεν είναι για κανέναν αδιάφορα. Νέες γνωριμίες έρχονται, πολλές από αυτές με επαγγελματικό ενδιαφέρον. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να ξεχωρίσετε, αλλά και να διεκδικήσετε πιο οργανωμένα αυτά που θέλετε να πετύχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ο Άρης στο ζώδιό σας φέρνει θετικές εξελίξεις, νέες ευκαιρίες αλλά και στιγμές έντασης. Φροντίστε να ρίχνετε τους τόνους εκεί που πρέπει ώστε να αποφευχθούν εκρήξεις και καβγάδες. Οι επόμενες μέρες θα φέρουν και μια ακόμα σημαντική επαγγελματικοί ευκαιρία. Να είστε καλά προετοιμασμένοι για να αφήσετε θετικές εντυπώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Όταν βάλετε κάτι στο μυαλό σας το πείσμα σας είναι… ανίκητο, όμως θα πρέπει να είστε διαλλακτικοί και υπομονετικοί γιατί ο δρόμος δεν είναι πάντα στρωμένος με ροδοπέταλα και θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσετε εμπόδια για να φτάσετε στον στόχο σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Εκεί που νομίζετε πως κάτι έχει ολοκληρωθεί κάτι συμβαίνει και διαπιστώνετε πως υπάρχουν εκκρεμότητες και τίποτα δεν γίνεται όπως πρέπει. Μην απογοητεύεστε. Με την επαναφορά του Ερμή σε ορθή κίνηση όλα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα και επιτέλους θα νιώσετε ανακούφιση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Το χειρότερό σας είναι οι άλλοι να έχουν παράπονα από εσάς και τελευταία κοντινοί σας άνθρωποι, όπως ο σύντροφος ή οι φίλοι σας παραπονούνταν πως τους παραμελείτε. Δώστε στους άλλους να καταλάβουν τις πιέσεις που δέχεστε και εξηγηθείτε για να μην παρεξηγηθείτε.


ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αν είστε σε συζητήσεις για μια νέα συνεργασία, τώρα που πλέον ο Ερμής είναι ξανά σε ορθή πορεία είναι η σωστή στιγμή για να προχωρήσετε, χωρίς άλλες αναβολές, καθυστερήσεις και εμπόδια. Μην αφήσετε τους άλλους να σας δημιουργήσουν αμφιβολίες για κάτι που έχετε αποφασίσει..

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ένα φιλικό πρόσωπο από τα παλιά εμφανίζεται και παρά τις μικροπαρεξηγήσεις που σας είχαν απομακρύνει διεκδικεί να ξαναμπεί στη ζωή σας και να κερδίσει το έδαφος που έχασε τον καιρό που είχατε χαθεί. Ακολουθήστε το ένστικτό σας για το πώς θα φερθείτε, αλλά κρατήστε μικρό καλάθι, γιατί οι άνθρωποι δύσκολα αλλάζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η διάθεσή σας γίνεται πιο ερωτική και τα προβλήματα στη σχέση σας βρίσκουν λύσεις δίνοντας τη θέση τους σε ένα ρομαντικό σκηνικό. Η γνωστή σας αισιοδοξία επανέρχεται και μαζί το κέφι σας, κάτι που σας κάνει πιο γοητευτικούς από ποτέ και στρέφει τους προβολείς επάνω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Η ανανέωση είναι λέξη κλειδί αυτές της ημέρες για εσάς. Θέλετε να κάνετε πράγματα που θα σας ανανεώσουν, από καινούργιες δραστηριότητες, μέχρι αλλαγές στην εμφάνισή σας. Μέσα σε αυτό το πνεύμα, θα βγάλετε από τη ζωή σας «βαρίδια» που σας κρατούν πίσω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Όσο πιο ευέλικτοι και ευφάνταστοι είστε, τόσο καλύτερα θα αντιμετωπίσετε μικρά προβλήματα ή εντάσεις που θα προκύψουν. Όταν κάτι είναι αδιέξοδο, απλά αναζητήστε νέους δρόμους για να μην χάνετε χρόνο. Ο Ερμής έγινε ορθόδρομος και όλα θα πάνε καλά.
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Κάποιες διαφωνίες στον εργασιακό σου χώρο σου έχουν κάνει τα νεύρα κουρέλι, αλλά μάθε να τις αντιμετωπίζεις γιατί πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα σε κοντράρουν ή θα σε επιβουλεύονται. Οι όποιες οικονομικές εκκρεμότητες είχες με την επαναφορά του Ερμή σε ορθή κίνηση τακτοποιούνται επιτέλους και παίρνεις ανάσα ανακούφισης.

Καλημέρα!