Προβλέψεις Τρίτη 16 Μαίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Οι τελευταίες ημέρες σας έχουν φέρει εκνευρισμό γιατί τίποτα από όσα σχεδιάζετε δεν πηγαίνει όπως θα θέλατε, όμως σύντομα θα συνειδητοποιήσετε πως κάθε εμπόδιο για καλό. Κάποια πράγματα που θα αποκαλυφθούν θα σας κάνουν να νιώσετε ανακούφιση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Σε καταστάσεις θυμού ή υπερβολικού ενθουσιασμού καλό είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και την καθαρή σας σκέψη. Θα υπάρξουν αφορμές για να παρασυρθείτε, αλλά όσο πιο συγκροτημένοι φανείτε τόσο στα ευχάριστα όσο και στα πιο δύσκολα, τόσο καλύτερα θα είναι για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μερικές φορές δεν ξέρετε τι θέλετε και τι σας κάνει πραγματικά χαρούμενους, όμως είναι κρίμα να εκτιμήσετε πρόσωπα και καταστάσεις μόνο όταν κινδυνεύσετε να τα χάσετε. Να θυμάστε πως κάποιες φορές η ζωή επιβεβαιώνει τη ρήση «όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Έχετε βάλει στόχο να κερδίσετε τη συμπάθεια ενός ανθρώπου με ρόλο-κλειδί στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και αυτή η μέρα θα σας δώσει την ευκαιρία να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, αλλά έχετε τον τρόπο σας να επιβάλλεστε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Συναισθηματικά νιώθετε μια αστάθεια και μια αβεβαιότητα για το κατά πόσο αυτό που έχετε είναι αυτό που θέλετε. Οι μέρες δεν προσφέρονται για αποφάσεις, έτσι καλό είναι να μην φανείτε παρορμητικοί γιατί μπορεί να κάνετε κινήσεις που στη συνέχεια θα μετανιώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Συναισθηματικά η ερωτική σας ζωή έχει περάσει σε επόμενη «πίστα» και έχετε έρθει πιο κοντά στον άνθρωπό σας. Έχετε επίσης κάμψει κάποιες αντιστάσεις σας απέναντι στη δέσμευση και αυτό σας έχει κάνει πιο συναισθηματικούς. Κάποιοι από εσάς σκέφτονται σοβαρά ένα επόμενο βήμα στην προσωπική ζωή.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αν έχετε κάποιες οικονομικές διαφορές αυτή είναι η σωστή περίοδος για να διεκδικήσετε το δίκιο σας. Κάποια ανοιχτά μέτωπα αντιπαραθέσεων δείχνουν να οδηγούνται σε ένα συμβιβασμό που είναι μάλλον ανακουφιστικός για εσάς. Φροντίστε να έχετε σωστούς συμμάχους στο επόμενο βήμα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σας έχει πιάσει μια διάθεση νοσταλγίας και αναπολείτε στιγμές από το παρελθόν. Ίσως και να αναγνωρίζετε κάποια λάθη που έχετε κάνει και μέχρι σήμερα αρνούσασταν να δείτε. Ποτέ δεν είναι αργά για να επανορθώσετε –ειδικά αν πρόκειται για έναν άνθρωπο που πραγματικά σημαίνει πολλά για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Είστε ευέξαπτοι και νιώθετε στα όριά σας, όμως προσπαθήστε να κάνετε λίγο ακόμα υπομονή, καθώς οι δοκιμασίες που περνάτε εδώ και πολλούς μήνες πολύ σύντομα θα φτάσουν στο τέλος τους, θα δικαιωθείτε και θα θερίσατε όλα αυτά που με υπομονή και κόπο έχετε σπείρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Τον τελευταίο καιρό πρόσωπα και πράγματα σας έχουν καταπιέσει και οι εκρήξεις σας είναι καθημερινές, ακόμα κι αν προσπαθείτε να τις κατευνάσετε. Πρέπει όμως να βάλετε κάποια όρια σε όσους νιώθετε πως τα καταπατούν κατ΄ εξακολούθηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μια συμφωνία που εδώ και καιρό περιμένετε και θα σας ανακουφίσει οικονομικά είναι πολύ κοντά στο να κλειστεί. Μην πιέσετε, όμως, καταστάσεις γιατί μπορεί να έχει το ανάποδο αποτέλεσμα. Αντίθετα κάντε λίγο ακόμα υπομονή και όλα θα μπουν ως διά μαγείας στη θέση τους.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μια φιλία μπορεί να δοκιμαστεί γιατί κάποιος τρίτος μπαίνει ανάμεσα και δημιουργεί μπερδέματα, ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις. Όσο πιο ξεκάθαροι και ευθείς είστε, τόσο πιο εύκολα θα αποφύγετε εντάσεις δίχως λόγο. Να είστε ο εαυτός σας –σας κάνει καλό.

Καλημέρα!