Προβλέψεις Δευτέρα 15 Μαίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας έδωσε πιο πικάντικη γεύση στην ερωτική σας ζωή και ταυτόχρονα ο Ερμής τόνωσε την κοινωνική σας ζωή και την έφεσή σας στην επικοινωνία. Η ημέρα ξεκινά με ένα πιο πλατύ χαμόγελο από ότι συνήθως και η θετική σας διάθεση θα επηρεάσει θετικά και άλλες εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Δεν είστε άνθρωποι που ανοίγεστε εύκολα στους άλλους, ειδικά όταν δεν τους γνωρίζετε καλά και δεν νιώθετε πολύ άνετα. Έτσι κάποιες φορές δίνετε την αίσθηση του κλειστού και μυστικοπαθή τύπου, ενώ στην πραγματικότητα δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μετά από ένα διάστημα που τα είχες κάνει λίγο θάλασσα στα αισθηματικά σου, τώρα έχεις ξεκαθαρίσει τι γίνεται μέσα σου και προσπαθείς να εκδηλώσεις αυτά που αισθάνεσαι. Θα ήθελες περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να περάσεις με τον άνθρωπό σου ή το φλερτ σου, αλλά η περίοδος θα έχει σφιχτό πρόγραμμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η εβδομάδα ξεκινά με μια σχέση να δοκιμάζεται και ως προς την εμπιστοσύνη και ως προς το κίνητρο που την έχει δημιουργήσει. Μην προσπαθήσετε να ωραιοποιήσετε μια κατάσταση αν διαπιστώσετε πως από κάπου μπάζει νερά. Καλύτερα να εντοπίσετε εγκαίρως τα προβλήματα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η εβδομάδα ξεκινά με ένα ξεκαθάρισμα που θα σας βοηθήσει να πάρετε κάποιες σημαντικές για το μέλλον σας αποφάσεις. Ο δυναμισμός και η πίστη στον εαυτό και τις ικανότητές σας θα σας βοηθήσει να παρουσιάσετε σωστά τον εαυτό σας στους κατάλληλους ανθρώπους για να κάνετε το επόμενο επαγγελματικό σας βήμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μετά από ένα διάστημα άφθονων σκοτσέζικων ντους, κυρίως όσον αφορά στο πεδίο της καριέρας, αυτή η εβδομάδα φέρνει τη δική σας κυριαρχία στο εργασιακό περιβάλλον και σας βοηθά να διεκδικήσετε τα θέλω σας και να πετύχετε τις επιδιώξεις σας, μάλιστα χωρίς να χρησιμοποιήσετε κανένα αθέμιτο μέσο,


ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αν σας τρώει κάποιο σαράκι και κάτι υποψιάζεστε πως σας κρύβει κάποιο αγαπημένο και κοντινό σας πρόσωπο, πριν φτιάξετε με το μυαλό σας τρελά σενάρια επιστημονικής φαντασίας, διερευνήστε τι πραγματικά ισχύει. Το να ανοίξετε μια συζήτηση δεν είναι έγκλημα. Για την ακρίβεια, είναι μια καλή ιδέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ο επικοινωνιακός Ερμής και η ερωτική Αφροδίτη στον Κριό φέρνουν τις εργασιακές σου επαφές στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και πυροδοτούν εξελίξεις που περίμενες εδώ και καιρό και μαζί και αλλαγές που τελικά θα σου βγουν σε καλό και θα επιταχύνουν την υλοποίηση επιδιώξεών σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Από το εργασιακό περιβάλλον δεν θα λείψουν οι εντάσεις, αλλά εκεί ακριβώς θα δείξετε το ταλέντο σας στο μάνατζμεντ και το διπλωματικό σας χάρισμα να συμβιβάζετε τα ασυμβίβαστα και όλοι να μιλούν για αυτά σας τα κατορθώματα. Δεν μένει παρά κάποια στιγμή όλο αυτό να αποκτήσει και οικονομικό αντίκρισμα για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Ποτέ δεν είστε αναβλητικοί, όμως πάντα μετράτε καλά τα υπέρ και τα κατά ώστε να κάνετε το επόμενο βήμα σας μελετημένα και με το μικρότερο δυνατό ρίσκο. Έτσι κάνετε και τώρα και μάλιστα πολύ σωστά. Για πολλούς δεν θα λείψουν οι μετακινήσεις ή τα ταξίδια που έχουν να κάνουν με δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Έχεις τον τρόπο σου να πείθεις τους άλλους για αυτό που θες καθώς το επικοινωνιακό σου χάρισμα είναι έντονο –και αυτή την εποχή ακόμα πιο ενισχυμένο, με τα επιχειρήματα και τη γοητεία σου ασυναγώνιστα. Μην δείξεις την αγωνία ή και το φόβο σου για κάποιες εξελίξεις γιατί μπορεί να προκαλέσεις την τύχη σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η κατάσταση στο σπίτι σου είναι λίγο έκρυθμη και αν δεν ρίξεις τους τόνους και δεν προσέξεις τις αντιδράσεις σου μπορεί από το πουθενά να γίνει… σύρραξη. Άσε τους άλλους να τσακώνονται μόνοι τους και εσύ πάρε το χρόνο σου για να θέσεις τους προβληματισμούς και τις αντιρρήσεις σου πιο μετά και όχι εν θερμώ.

Καλημέρα!