Σφάχτηκαν στον αέρα του «Star Academy» Άσπα με Κωστόπουλο - Επικός καυγάς

Xθες, η Άσπα Τσίνα εμφανίστηκε ως guest στο σόου του Star Academy μετά από πολύ καιρό απουσίας από τη δημοσιότητα και έγινε πάλι ο... κακός χαμός! Τη... φιτιλιά έβαλε ο Μένιος Φουρθιώτης όταν ανέφερε μία ατάκα της Άσπας σε πρόσφατη συνέντευξή της σε περιοδικό.

Η τραγουδίστρια σχολιάζοντας στη συνέντευξη το Star Academy είπε για τον Πέτρο Κωστόπουλο «αυτός ο κύριος ο οποίος κάθεται δίπλα στην Άννα Βίσση με το κουστουμάκι του...». Ήταν λίγο... υποτιμητικός ο τρόπος της και στην ερώτηση του Μένιου η ίδια προσπάθησε να δικαιολογηθεί, όχι με μεγάλη επιτυχία. «Μα δεν είναι κακό που είπα για έναν κύριο με κουστούμι.

Απλά θεωρώ ότι στη θέση του κύριου Κωστόπουλου θα έπρεπε να κάθεται ένας θεατρολόγος, ένας κριτικός κινηματογράφου, ένας παραγωγός...». Τότε πήρε την άμεση απάντηση του Πέτρου Κωστόπουλου ο οποίος της είπε ότι εκτός από ραδιοφωνικός παραγωγός, ιδιοκτήτης ραδιοφωνικών σταθμών και εκδότης, υπήρξε και ιδιοκτήτης δισκογραφικής εταιρίας που έχει βγάλει τραγουδιστές όπως η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Τσαλίκης.

Μόνο που ήδη είχε ενοχληθεί από την προκλητική συμπεριφορά της Άσπας και ο Πέτρος απλά είπε «κάνε μας τη χάρη κοριτσάκι μου» δείχνοντας αδιαφορία προς το πρόσωπό της. Γύρισε η Άσπα και τα έκανε πάλι όλα...