Τη μεγάλη απόφαση που πήρε ο Brad Pitt για τη ζωή του μόνο να τη χειροκροτήσουμε μπορούμε

Οι μήνες περνούν και όσο περνούν, τόσο αντιλαμβανόμαστε καλύτερα πως το διαζύγιο των Brangelina δεν ήταν αστείο και δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει επανασύνδεση. Ελπίζαμε στην αρχή, αλλά δυστυχώς όπως έδειξαν τα πράγματα, το γυαλί είχε πια ραγίσει για τα καλά. Όσα χρόνια και να περάσουν όμως, θα το θυμόμαστε ως την είδηση που πραγματικά μας συντάραξε.

Τώρα εφτά μήνες μετά τον χωρισμό και ενώ έχουν μεσολαβήσει πολλά πράγματα και καταστάσεις (κάτι ο γάμος της Jolie, κάτι πως θέλει να υιοθετήσει έβδομο παιδί) έρχεται ο Brad Pitt να μας δώσει την χαριστική βολή, με την καλή όμως έννοια της έκφρασης.

Ο πιο όμορφος ηθοποιός του Hollywood είναι και πάλι εργένης και απ' ότι φαίνεται θα παραμείνει έτσι για πολύ καιρό ακόμη, μιας και η μεγάλη απόφαση που πήρε για τη ζωή του, περιλαμβάνει μόνο τα παιδιά του. Ο Brad ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή του, στο οποίο απομακρύνεται από οποιονδήποτε έρωτα και την αναζήτηση αυτού κι αφιερώνεται μόνο στα έξι του παιδιά.



Τώρα που τα πράγματα με την Angelina Jolie έχουν κάπως ηρεμήσει, ο ηθοποιός είναι έτοιμος να επικεντρωθεί στα πράγματα που πραγματικά αξίζουν στη ζωή του και αυτά δεν είναι άλλα από τα παιδιά του. Ο Brad αποφάσισε πως δεν θα ασχοληθεί άλλο με την ερωτική του ζωή -και η εργένικη άλλωστε του πάει γάντι- και αφοσιώνεται στα παιδιά του και την καριέρα του.

Εμείς Brad αν και πιστεύουμε ότι αξίζεις να έχεις την καλύτερη δίπλα σου χειροκροτάμε αυτή σου την απόφαση και σου λέμε ένα τεράστιο μπράβο! Βέβαια δεν ξέρουμε πως ακριβώς θα αντιδράσει η πρώην στην τόση ενασχόληση σου μετα παιδιά.