Παραλίγο να πνιγεί η Τάμτα! Ο χειρότερος εφιάλτης της...

Εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία που είναι στο προσκήνιο, η fashion forward εικόνα της Τάμτα γίνεται πάντα αντικείμενο συζήτησης. Οι εμφανίσεις της στο περσινό X-Factor ήταν αφορμή για θέματα σε όλα τα sites μόδας, ενώ και φέτος ετοιμάζει τέτοιες μικρές εκπλήξεις, καθώς της αρέσει αυτό το παιχνίδι με την εικόνα της. Λϊγο πριν την πρεμιέρα του νέου κύκλου του talent show του ΣΚΑΙ μίλησε στην Σόνια Καζόνι και το περιοδικό People.

Όταν έχεις ζήσει τόσες δυσκολίες και τις έχεις ξεπεράσει, υπάρχει κάτι που μπορεί πια να σε φοβίζει πραγματικά; «Φόβους πάντα έχω, άνθρωπος είμαι. Κάποια πράγματα μπορεί να τα φοβάμαι ακόμη περισσότερο από άλλους, γιατί τα έχω ζήσει και ξέρω πώς είναι. Από την άλλη, όταν κάτι δύσκολο το έχεις ξεπεράσει, λες “και να ξανασυμβεί, πάλι θα το ξεπεράσω”. Δεν σου κρύβω όμως πως δεν θα ήθελα να ξαναζήσω κάποιες καταστάσεις».

Ποιος είναι ο χειρότερος εφιάλτης της; « Νομίζω πως οι χειρότεροι εφιάλτες μου έχουν να κάνουν με τη θάλασσα και το αίσθημα του πνιγμού – είναι αυτό που θα με κάνει να πεταχτώ στον ύπνο μου. Ίσως γιατί έχω μια τραυματική εμπειρία όταν ήμουν 8-9 χρόνων και είχαμε πάει οικογενειακώς για μπάνιο σε ένα ποτάμι κοντά στο σπίτι μας. Περπατούσα στην όχθη με την ξαδέλφη μου, όταν κάποια στιγμή έπεσε σε μια λακκούβα και το ρεύμα την τράβηξε με δύναμη μέσα στο ποτάμι. Προσπαθούσα να τη βγάλω έξω, αλλά ήταν αδύνατον, ήταν πολύ ισχυρό το ρεύμα. Παλεύαμε και οι δύο να κρατηθούμε. Ευτυχώς, μας είδε ένας ξάδελφός μου από ψηλά, στο σημείο που παρκάραμε, και κατάλαβε τι γινόταν. Τελικά μπήκαν τέσσερα άτομα μέσα για να μας βγάλουν».


Πηγή: tlife.gr