Χαμός με την διαρροή: Παντρεύεται 7 μήνες μετά το διαζύγιο η διάσημη σταρ;

Σάλο έχουν προκαλέσει δημοσιεύματα που θέλουν τη διάσημη ηθοποιό ερωτευμένη ξανά -σε μια σχέση που ίσως να έχει ξεκινήσει πριν από τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ- αλλά να γίνεται μητέρα για έβδομη φορά.

Το διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ προκάλεσε τεράστιο σοκ σε όλο τον πλανήτη. Αν όμως αυτή η πιο πρόσφατη είδηση αποδειχτεί αληθινή, τότε το σοκ θα είναι σίγουρα πιο μεγάλο.

Το διάσημο ζεύγος χώρισε ύστερα από 10 χρόνια σχέσης -δύο από οποία ήταν σε γάμο- και έξι παιδιά, τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα. Οι μεταξύ τους σχέσεις παραμένουν σε ένταση παρά τις δημόσιες δηλώσεις εκείνης ότι «παραμένουν μια οικογένεια», ενώ υπάρχει έντονη ανησυχία για εκείνος που έχει γίνει «σκιά του εαυτού του» από την αδυναμία... Και τώρα έρχεται η είδηση - βόμβα.



Νέος έρωτας για την Αντζελίνα Τζολί διαβάζουμε, ο οποίος δεν αποκλείεται μάλιστα να προϋπήρχε του διαζυγίου. Πρόκειται για έναν βρετανό επιχειρηματία, ο οποίος δεν κατονομάζεται, όμως πρόκειται -όπως λέγεται- σύντομα να γνωρίσει τα παιδιά της.

Δημοσιεύματα των International Business Times και του In Touch Weekly θέλουν την Αντζελίνα να έχει ήδη ενημερώσει τον Μπραντ για το «Ναι» που είπε στον νέο αγαπημένο της γεγονός που τον έχει φέρει στην κατάσταση που περιγράψαμε νωρίτερα.

Και όχι μόνο αυτό, λέγεται ότι η Αντζελίνα σκέφτεται να προχωρήσει τελικά στην υιοθεσία ενός ακόμη παιδιού, την οποία σκεφτόταν καιρό πριν, όμως τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή.

Μεταφέρουμε την είδηση με πάσα επιφύλαξη και να αναμένουμε την όποια επίσημη επιβεβαίωση ή διάψευση.

Πηγή: womenonly