Προβλέψεις Δευτέρα 24 Απριλίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…
ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά και σας βοηθά να κερδίσετε ανθρώπους με το μέρος σας, κάτι που θα σας βοηθήσει στις μελλοντικές σας επιδιώξεις. Όλα συνωμοτούν υπέρ σας και μαζί με την καλή τύχη έρχεται και μια καλή είδηση που θα παίξει ρόλο στις εξελίξεις ευνοώντας σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Συχνά γίνεστε καυστικοί και δεικτικοί όταν εντοπίζετε κάτι που δεν σας αρέσει, αλλά τώρα που τα πράγματα με φίλους και συνεργάτες είναι κάπως τεταμένα καλά θα είναι να μην θίξετε κακώς κείμενα και να περιμένετε να μιλήσετε σε πιο κατάλληλο timing και όχι τη στιγμή της αναμπουμπούλας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Είστε έντονα κοινωνικοί και με μια γοητεία που μαγνητίζει τους γύρω σας. Ότι και να πείτε, έχετε σωστά επιχειρήματα, σωστό τόνο φωνής και αποπνέετε την αίσθηση πως πιστεύετε πολύ όλα αυτά που υποστηρίζετε, οπότε αν αυτή τη βδομάδα έχετε διαπραγματεύσεις μπροστά σας θα διαπρέψετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η αρχή της εβδομάδας μπορεί να σας βάλει σε διλήμματα τόσο για την προσωπική σας ζωή, όσο και για τα επαγγελματικά σας. Αν δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις, απλά αναβάλετέ τις. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε πέρα από χρόνο που όμως μοιάζει να είναι με το μέρος σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μπορεί να έχετε ως σημαία σας πως ο επιμένων νικά, αλλά αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είστε πιο διαλλακτικοί και πιο υπομονετικοί γιατί το να πιέσετε καταστάσεις όχι μόνο δεν θα σας βοηθήσει να επιταχυνθούν οι επιδιώξεις σας, αλλά μπορεί να φέρει και εμπόδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μπορεί τον τελευταίο καιρό κάποια πράγματα να σας είχαν απογοητεύσει, αλλά οι εξελίξεις σας αναπτερώνουν το ηθικό και σας κάνουν να καταλάβετε πως οι στιγμές που δείξατε υπομονή και κατευνάσατε εκρήξεις σας βγήκαν τελικά σε πολύ καλό. Όλα μοιάζουν να μπαίνουν σε μια ροή που είναι για εσάς ανακουφιστική.


ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σας, σας έχουν κάνει να νιώσετε πως έχετε δώσει ίσως περισσότερα από όσο παίρνετε και πρέπει να βάλετε κάποια όρια –πρώτα από όλα στον εαυτό σας- για να μην ξεφύγουν οι ισορροπίες. Κάποιες οικονομικές ή νομικές εκκρεμότητες που έχετε είναι κοντά στο να λυθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αν μέχρι τώρα βάζατε μπροστά τους άλλους για να υποστηρίξουν τα συμφέροντα και να κυνηγήσουν τις επιδιώξεις σας, τώρα αποφασίζετε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για να πετύχετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας και μπορείτε να διεκδικήσετε καλύτερα από τον καθένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Πολλές φορές όταν μπαίνετε στα βαθιά με τα επαγγελματικά σας, τα ζητήματα καριέρας ή και τις σπουδές, κάνετε τόσο focus που παραμελείτε τους άλλους και αυτό δεν είναι σωστό. Όμως, οι κόποι σας αποδίδουν, τα επιτεύγματά σας εισπράττουν χειροκρότημα, ενώ τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνετε σπάταλοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Δύο είναι οι λέξεις που θα σας βοηθήσουν να πάει καλά αυτή η εβδομάδα: στρατηγική και διπλωματία. Βρείτε τους σωστούς συμμάχους, μετρήστε καλά τα υπέρ και τα κατά πριν από κάθε σας κίνηση, ζυγίστε τα λόγια σας και σκεφτείτε πριν μιλήσετε και όλα θα πάνε καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μικροπράγματα μπορεί να σας δημιουργήσουν εκνευρισμό αλλά είναι πολύ ανούσια για να αναλωθείτε ή να τα αφήσετε να σας επηρεάσουν. Απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας βγάζουν τον κακό σας εαυτό ή σας κάνουν να νιώθετε πως βρίσκονται κοντά σας μόνο και μόνο για να κερδίσουν κάτι.
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Όσο πιο ευέλικτοι και ευφάνταστοι είστε, τόσο καλύτερα θα λειτουργήσει η ημέρα για εσάς. Μην κολλάτε σε καταστάσεις που δεν βγάζουν πουθενά και μοιάζουν πλέον αδιέξοδες. Αναζητήστε νέα μονοπάτια –μπορεί να είναι πιο δύσβατα αλλά σίγουρα οδηγούν σε πιο μαγικούς προορισμούς.

Καλημέρα!