Προβλέψεις Σάββατο 22 Απριλίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…
ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Τα οικονομικά είναι τελευταία ένας μόνιμος πονοκέφαλος και πηγή άγχους για εσένα, να όμως που κάποιες εξελίξεις αλλάζουν το τοπίο και φέρνουν ευχάριστες ειδήσεις και εξελίξεις που θα σε ανακουφίσουν. Συναισθηματικά έρχεσαι πιο κοντά με τον άνθρωπό σου και αυτό είναι ένα καλό βήμα στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αν διεκδικείς κάτι σημαντικό στη δουλειά, μια προαγωγή, ένα πρότζεκτ, ένα μπόνους, αυτές οι μέρες –μαζί με την σκληρή σου προσπάθεια- θα σε ευνοήσουν να ξεχωρίσεις ανάμεσα στους άλλους και να τα καταφέρεις. Προσπάθησε, όμως, να μην γίνεσαι εριστικός και να μην προκαλείς τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Έχεις ταλέντα, υψηλούς στόχους και ξέρεις τον τρόπο να ξεχωρίζεις εκεί που θέλεις και να φτάνεις στο στόχο σου χωρίς να κάνεις πάντα πολύ φασαρία. Αυτές τις μέρες στις επιδιώξεις σου θα βοηθήσει και η σελήνη στους ιχθύες, καθώς και το γεγονός πως τελευταία πολλοί άλλοι άνθρωποι προσπαθούν να σε διαφημίσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Το Σάββατο είναι μια ιδανική μέρα για βόλτες, εξόδους και κοινωνικές επαφές και –στην περίπτωσή σου- αυτό ίσως φέρει και γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν και σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν σου έφτασαν οι διακοπές του Πάσχα έχεις ακόμα ανάγκη από ξεκούραση και διασκέδαση. .

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή τόσο για να μην κάνεις λάθος εκτιμήσεις και υπερβολικά έξοδα, όσο και για να μην σε πιάσουν κάποιοι κορόιδο. Συναισθηματικά η κατάσταση λίγο ηρεμεί, αν και τα φλερτ κάποιες φορές σε αποσυντονίζουν και δεν ξέρεις που ακριβώς θέλεις να… κάτσει η μπίλια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Επαγγελματικά η περίοδος είχε κάποια σκαμπανεβάσματα περισσότερο σχετικά με τη δική σου διάθεση για το τι θέλεις να κάνεις, που θέλεις να βρίσκεσαι, με ποιους τα βρίσκεις και με ποιους δεν τα βρίσκεις, ποιοι σε στηρίζουν και ποιοι… σου σκάβουν το λάκκο. Τελικά, όμως, αυτή η αβεβαιότητα σε έχει κάνει πιο προσεκτικό και συνεπή και αυτό σου κάνει καλό –και φέρνει και νέες προτάσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Τελευταία ένιωθες κάπως πεσμένη την ενέργειά σου. Πρέπει να προσέξεις τη διατροφή, τον ύπνο σου και να εντάξεις στην καθημερινότητά σου λίγη γυμναστική για να νιώσεις ξανά αυτό το αίσθημα ευεξίας που σου έχει λείψει. Η ημέρα προσφέρεται για να αλλάξεις παραστάσεις και να ανανεωθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Στην προσωπική σου ζωή θα υπάρξουν διακυμάνσεις, οι οποίες όμως οφείλονται περισσότερο σε μια ανασφάλεια που σε έχει πιάσει και δεν διαχειρίζεσαι σωστά, αλλά σπασμωδικά κάποιες καταστάσεις. Επαγγελματικά, η προοπτική μιας συνεργασίας ενδέχεται να σε βγάλει από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις τελευταία.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μετακινήσεις και συναντήσεις θα φέρει η μέρα, μαζί και μια πρόταση συνεργασίας που ίσως είναι πιο σημαντική από όσο αρχικά νομίζεις. Η δυναμική σου προσέγγιση σε όλες τις καταστάσεις και η καλή σου αντίληψη φέρνει έναν σύμμαχο που μπορεί να παίξει πολύ σπουδαίο ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Για κάποιους από εσάς, οι ημέρες αυτές θα σας φέρουν πιο κοντά με το άλλο σας μισό και ενδέχεται να σας οδηγήσουν να πάρετε την απόφαση να κάνετε ένα πιο… επίσημο βήμα στη σχέση σας. Το Σαββατοκύριακο γενικά θα φέρει χαρές και συγκίνηση σε εσάς τα αιγοκεράκια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Αν είσαι στη διαδικασία να κάνεις κάποια αγορά πρέπει να φανείς προσεκτικός ώστε να μην ρισκάρεις μια υποχρέωση οικονομική που τελικά είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Οι μέρες θα έχουν έντονη κοινωνικότητα και πολλές συναντήσεις. Άκου το ένστικτό σου, αλλά μην αγνοείς και τις συμβουλές των άλλων.
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Αν υπάρχει κάποιο ζήτημα που εδώ και καιρό σε προβληματίζεις, συναισθηματικό ή εργασιακό, αυτή είναι η στιγμή που θα βρεθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες αλλά και οι σωστοί άνθρωποι για να καταφέρεις να λυθεί και να πάρεις μια ανάσα ανακούφισης. Η σελήνη στο ζώδιό σου ενισχύει τη διαίσθηση αλλά και την αποτελεσματικότητά σου.

Καλημέρα!