Προβλέψεις Τρίτη 18 Απριλίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μια ευχάριστη είδηση για ένα θέμα οικονομικό που εδώ και καιρό είναι «παγωμένο» σας κάνει να ξεκινήσετε με μεγαλύτερη αισιοδοξία την εργασιακή σας εβδομάδα. Εκκρεμότητες τακτοποιούνται, ενώ νέες συμφωνίες μπαίνουν σε ράγες για να επισημοποιηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους και η αλήθεια είναι πως εσείς ξέρετε από καλούς λογαριασμούς. Μην αφήνετε να μένουν στον αέρα ερωτηματικά και δώστε απαντήσεις και λύσεις όπου χρειάζεται. Όσο πιο ξεκάθαροι είστε, τόσο μεγαλύτερο προβάδισμα θα έχετε σε όλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δώστε προσοχή στην υγεία σας γιατί κάποιοι έχετε εξαντλήσει τον οργανισμό σας και οι αντοχές σας είναι οριακές. Οι μπαταρίες γέμισαν αρκετά στις διακοπές του Πάσχα, τώρα όμως πρέπει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να οργανωθείτε όσο μπορείτε καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μια παράλειψη που κάνατε για κάτι που ίσως δεν θεωρήσατε αρκετά σημαντικό βγαίνει τώρα στην επιφάνεια και σας φέρνει αναμπουμπούλες. Διαχειριστείτε το θέμα με ψυχραιμία και σύνεση και μην επικαλεστείτε δικαιολογίες που τελικά μπορεί να λειτουργήσουν κατά αντί για υπέρ σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Κάποιοι από εσάς θα πιεστούν να δώσουν απαντήσεις και να πάρουν αποφάσεις για τις οποίες ίσως να μην είστε πραγματικά έτοιμοι. Μην κάνετε τίποτα υπό πίεση ειδικά όταν αφορά κάτι σημαντικό. Καλύτερα να ζητήσετε επιπλέον χρόνο και να σκεφτείτε τι είναι αυτό που αληθινά επιθυμείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Οι άλλοι θα στραφούν σε εσάς για βοήθεια, καθώς η αποτελεσματικότητα και η καλή σας διάθεση να βρείτε λύσεις σας έχουν κάνει να ξεχωρίσετε. Ένα νέο φλερτ έχει εμφανιστεί στη ζωή σας, αλλά παρόλο που σας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση να γίνεστε το αντικείμενο του πόθου, δεν νιώθετε έτοιμοι για ένα επόμενο βήμα.


ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η επιστροφή στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις φέρνει ξανά στο προσκήνιο κάποια ζητήματα που γίνονται εμπόδιο στις επιδιώξεις σας και βρίσκετε συνεχώς μπροστά σας. Για να λυθούν πρέπει να μπουν στο τραπέζι με ψυχραιμία και όχι να επιδιώξετε να προσπεράσετε με ανορθόδοξους τρόπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Κάποιες φορές γίνεστε πολύ πιεστικοί ή και οριακά καταπιεστικοί απέναντι στους αγαπημένους σας όταν θέλετε να τους πείσετε πως εσείς έχετε δίκιο, ενώ εκείνοι κάνουν λάθος. Αυτή τη φορά αυτή σας η τακτική μοιάζει να μην λειτουργεί, οπότε ρίξτε λίγο τους τόνους.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Έχετε την τάση να αφήνετε αυτά που σας ενοχλούν να μαζεύονται και κάποια στιγμή να ξεσπάτε θέλοντας και μη γιατί η ανοχή σας αγγίζει τα όρια. Πλέον, όμως, είστε αποφασισμένοι να μιλάτε πιο άμεσα και πιο κάθετα για ότι δεν σας αρέσει, βάζοντας τη λογική να υπερισχύσει στο συναίσθημα όποτε αυτό είναι εφικτό. Το αποτέλεσμα δείχνει να λειτουργεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Μια νέα πρόκληση εμφανίζεται και θέλετε να την αξιοποιήσετε όσο καλύτερα μπορείτε. Μην δώσετε μεγάλη σημασία στις κακίες που μπορεί να ακουστούν δεξιά και αριστερά, καθώς όπως έχει αποδείξει η ιστορία δυστυχώς κάποιες φορές οι άνθρωποι δεν μπορούν να χαρούν με τη χαρά μας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η μέρα φέρνει στο προσκήνιο μια ιδέα που είχατε εγκαταλείψει γιατί έμοιαζε ανέφικτη, αλλά τώρα με τα νέα δεδομένα μοιάζει πιο ενδιαφέρουσα και με πολύ καλύτερες προοπτικές. Το κλειδί της επιτυχίας είναι να βρείτε τους σωστούς συμμάχους.
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Βλέπε, άκου, σώπα. Αυτή είναι η συνταγή της ημέρας για να λειτουργήσουν όλα καλά. Πολλά θα φτάσουν στα αφτιά σας, αλλά κρατήστε τα για εσάς, χρησιμοποιήστε τα υπέρ σας, αλλά μην ανακυκλώσετε πληροφορίες και μην μπείτε σε «κουτσομπολιά» γιατί αυτό μπορεί τελικά να γυρίσει μπούμερανγκ σε εσάς.

Καλημέρα!