Προβλέψεις Δευτέρα 17 Απριλίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η εβδομάδα ξεκινά με εσάς να έχετε πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις τις οποίες μέχρι σήμερα αναβάλατε. Αυτό σας κάνει πιο αποφασιστικούς, αλλά και πιο αισιόδοξους πως από εδώ και μπροστά θα πάρετε καταστάσεις που σας αφορούν στα χέρια σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Όταν κάποιος δικός σας άνθρωπος έχει ανάγκη από βοήθεια, συμπαράσταση, ακόμα και ψυχική υποστήριξη είστε οι πρώτοι που θα είστε εκεί, αρκεί να θεωρείτε πως όντως έχει νόημα. Οι μέρες θα σας οδηγήσουν να σταθείτε στο πλευρό αγαπημένων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μια είδηση που μαθαίνετε σχετικά με φίλους σας απογοητεύει, αλλά στην πραγματικότητα αυτό που συνειδητοποιείτε δεν είναι κάτι που σας εκπλήσσει, αλλά κάτι που θα έπρεπε να περιμένετε κρίνοντας από παλιότερες συμπεριφορές. Κινηθείτε με στρατηγική και χωρίς εκδικητικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μια οικογενειακή διαφωνία μπορεί να σας έχει ταράξει, αλλά στην πραγματικότητα το γεγονός πως θα αναγκαστείτε να συζητήσετε και να βρείτε λύσεις μακροπρόθεσμα θα κάνει καλό σε όλους όσους εμπλέκονται –και επιπλέον θα είναι ένα μάθημα ζωής για εσάς.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η ερωτική σας ζωή έχει αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον τελευταία. Αν πραγματικά σημαίνει κάτι για εσάς ο νέος άνθρωπος που έχει μπει στη ζωή σας, μην κάνετε δήθεν τους δύσκολους γιατί μπορεί να στείλετε λάθος μηνύματα και μετά να το μετανιώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Η ευτυχία είναι κάτι πολύ απλό αρκεί να μπορούμε να τη δούμε και να τη νιώσουμε. Τελευταία έχετε καταφέρει να προχωρήσετε από την επιφάνεια στην ουσία και να ευχαριστιέστε περισσότερο τις στιγμές και όλα αυτά τα ωραία που κάποιες φορές κάνουμε το λάθος και θεωρούμε δεδομένα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Είστε άνθρωποι που αρέσκεστε στις σταθερές συνήθειες και επιλογές, τις επαναλαμβάνετε για καιρό και κάποιες στιγμές απλά νιώθετε να πνίγεστε από αυτές και θέλετε να τα αλλάξετε όλα. Για να μην περνάτε τον ίδιο «κύκλο» αντίδρασης, θα πρέπει να αλλάξετε τακτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Όταν θυμώσετε με κάτι γίνεστε απόλυτοι και κάποιες φορές σκληροί με τους ανθρώπους χωρίς πάντα να φταίνε –με αποτέλεσμα τελικά να το μετανιώνετε. Με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα προσπαθήστε να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας και λίγο φρένο στις παρορμητικές αντιδράσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Όλα αυτά τα σενάρια που είχατε δημιουργήσει στο κεφάλι σας προσπαθώντας να εξηγήσετε συμπεριφορές τελικά διαπιστώνετε πως δεν ισχύουν. Το μάθημα είναι πως δεν έχετε πάντα δίκιο και δεν πρέπει να επιμένετε σε κάτι αν όλα δείχνουν πως πρέπει να αναθεωρήσετε. Γίνετε λιγότερο ξεροκέφαλοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αγαπάτε να φροντίζετε τους άλλους και να προσφέρετε σε όποιους αγαπάτε. Το να είστε δοτικοί είναι όμορφο, απλά προσέξτε μήπως κάποιες φορές από την αγάπη σας γίνεστε υπερβολικοί και καταπιέζετε άθελά σας τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Όταν περνάτε όμορφα νιώθετε πως ο χρόνος περνά ακόμα πιο γρήγορα. Αυτή τη φορά καταφέρατε να αποφορτιστείτε και να βγάλετε τις –πολλές- έγνοιες από το μυαλό σας και αυτό τελικά σας έκανε καλό γιατί σας βοήθησε να σκεφτείτε πιο καθαρά κάποιες καταστάσεις που σας προβληματίζουν και να δείτε και τα δικά σας λάθη.
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Προσέξτε τα λόγια σας, κυρίως αυτά που θα πείτε σε κοντινούς σας ανθρώπους σε τρίτους, γιατί μπορεί να μεταφερθούν με λάθος τρόπο και άθελά σας να βρεθείτε μπλεγμένοι σε παρεξηγήσεις. Γενικά, ότι σας ενοχλεί αυτό τον καιρό συζητήστε το με τους άμεσα εμπλεκόμενους γιατί το χαλασμένο τηλέφωνο δεν θα αποβεί υπέρ σας.

Καλημέρα!