Προβλέψεις Κυριακή 16 Απριλίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Όμορφες εκπλήξεις θα φέρει η μέρα, αλλά και την εμφάνιση ενός ανθρώπου που είχατε καιρό να βρεθείτε και με τον τρόπο του αποφασίζει να ξαναμπεί στη ζωή σας. Δώστε μια δεύτερη ευκαιρία, αφού πρώτα τσεκάρετε πως οι προθέσεις είναι ειλικρινείς και αξίζει τον κόπο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η οικογένεια και οι παραδόσεις είναι πολύ σημαντικές για εσάς. Οποιοσδήποτε δεν θέλει να καταλάβει τις θέσεις σας και να τις αποδεχτεί, αυτές τις μέρες δεν έχει λόγο να βρίσκεται στην καθημερινότητά σας. Οι προτεραιότητές σας είναι συγκεκριμένες και είστε κατασταλαγμένοι ως προς αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η τρυφερότητα και η αφοσίωση είναι για εσάς πολύ σημαντικά σε μία ερωτική σχέση, αλλά και ο θαυμασμός προς τον άλλον σας είναι απαραίτητο συστατικό για μια εκρηκτική χημεία. Ο σύντροφος που σας βγάζει όλα αυτά τα συναισθήματα μπορεί να είναι «για πάντα».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Οι οικογενειακές συναναστροφές ίσως φέρουν στο φως μια διαφωνία που εδώ και καιρό υπάρχει, αλλά υποβόσκει και κανένας από όσους επηρεάζονται δεν θέλει να τη… βάλει πάνω στο τραπέζι. Βρείτε απλά το σωστό timing γιατί δεν είναι όλες οι στιγμές κατάλληλες για κάτι τέτοιο.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Το να ξεχωρίζετε μέσα σε μια παρέα, να μιλούν όλοι για τη γοητεία και το χιούμορ σας είναι ένα δεδομένο που εκτοξεύει την αυτοπεποίθησή σας και σας κάνει ακόμα πιο εφευρετικούς και ζωηρούς. Αυτές οι μέρες σας φέρνουν στο επίκεντρο και μαζί έρχεται και ο θαυμασμός των άλλων. Απολαύστε το.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Τον τελευταίο καιρό στη δουλειά γινόταν ένα… σκωτσέζικο ντους. Τη μία σας έλεγαν πόσο καλοί είστε και την άλλη σας έκαναν καψόνια για να αποδείξετε πόσο καλοί είστε. Επειδή νιώθετε κουρασμένοι και έχετε εκνευρισμό, προσπαθήστε να κάνετε υπομονή και να μην μιλήσετε μέχρι να έχετε καθαρή σκέψη. Προς το παρόν γεμίστε μπαταρίες.


ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αγαπάτε τα ωραία ρούχα, τα ωραία μέρη, τα ωραία ταξίδια. Όμως, μαζί με την επιφάνεια και το φαίνεσθαι καλό είναι να δουλέψετε λίγο και την ουσία την οποία έχετε παραμελήσει. Μήπως κάποιες σχέσεις σας δεν έχουν γερές, αλλά επιφανειακές βάσεις και έχετε απομακρυνθεί με τους ανθρώπους που σας νοιάζονται πραγματικά;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αυτό που απεχθάνεστε είναι να δίνετε στους άλλους αγάπη, ενδιαφέρον και στήριξη και εκείνοι να το εκμεταλλεύονται και να μην το εκτιμούν. Σας αφορούν οι ισότιμες σχέσεις, διαφορετικά απογοητεύεστε. Μην βιαστείτε, όμως, να βγάλετε συμπεράσματα από μεμονωμένα περιστατικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η μέρα είναι γεμάτη και στιγμές και χαρά και συναίσθημα. Μπορεί οι συνθήκες να μην είναι οι ιδανικές που είχατε στο μυαλό σας, αλλά να θυμάστε πως δεν υπάρχει ιδανικό, έτσι πρέπει να χαιρόμαστε τη στιγμή, διαφορετικά δεν θα είμαστε ποτέ πραγματικά ικανοποιημένοι. Άλλωστε από κάτι τι καλό υπάρχει πάντα και καλύτερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Μη θεωρείτε πως οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν τις πραγματικές σας προθέσεις και δεν τις εκτιμούν. Μερικές φορές δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι για να σας δείξει κάποιος την αποδοχή του, αρκούν οι πράξεις. Η μέρα για πολλούς από εσάς θα έχει εξελίξεις και στον συναισθηματικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Οι πιέσεις της καθημερινότητας έμειναν για λίγο πίσω και μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα που ακολουθείτε ένα πολύ αυστηρό και συγκεκριμένο πρόγραμμα για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας καταφέρνετε να χαλαρώσετε και να ξεδώσετε. Κάντε το χωρίς ενοχές, το έχετε ανάγκη.
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ερωτικά, πολλοί από εσάς ζείτε μια περιπέτεια σε εξέλιξη που σας έχει ανανεώσει. Αν κάποιοι φίλοι μοιάζουν να μην ενθουσιάζονται πολύ με αυτόν/αυτήν που σας έχει πάρει τα μυαλά, προσπαθήστε να τους καταλάβετε. Σας είχαν συνηθίσει διαφορετικούς και η κατάσταση τους ξενίζει.

Καλημέρα και χρόνια πολλά!