Προβλέψεις Τετάρτη 12 Απριλίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η Πανσέληνος έφερε κάποια ξεκαθαρίσματα που όμως σας βοηθούν να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Η διάθεσή σας είναι γενικότερα να βάλετε τα πάντα στη ζωή σας σε μια σειρά, από τις εκκρεμότητες μέχρι το σπίτι, τη ντουλάπα και τη διατροφή σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η σταθερότητα και η σιγουριά είναι για εσάς ότι πιο σημαντικό, αυτό που πάντα επιζητάτε. Μην απογοητεύεστε αυτές τις μέρες που το κλίμα χαρακτηρίζεται από αστάθεια, απρόβλεπτες εξελίξεις αλλά και ανεξήγητες συμπεριφορές απέναντί σας. Κάντε λίγο υπομονή και μην παίρνετε προσωπικά όσα συμβαίνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δώστε προσοχή στην υγεία σας και τη διατροφή σας και προσπαθήστε να ενισχύσετε τον οργανισμό σας με σωστό ύπνο. Οι τελευταίες απαιτητικές εβδομάδες σας έχουν καταπονήσει ψυχικά και σωματικά και νιώθετε την ανάγκη να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Συναισθηματικά θα περάσετε μια όμορφη περίοδο και αυτό θα ανανεώσει τη διάθεσή σας, δίνοντάς σας έξτρα ενέργεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η διάθεσή σας έχει διακυμάνσεις, όπως και η άποψή σας για φίλους και συνεργάτες, καθώς μαθαίνετε πράγματα που σας βάζουν σε σκέψεις και αναρωτιέστε να όντως πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη σε κάποιους ή αν έχετε κάνει λάθος εκτιμήσεις για το πόσο αξιόπιστοι και ειλικρινείς είναι.
ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Νιώθετε πως αυτό που λείπει στην καθημερινότητά σας είναι αυτή η σπίθα του ενθουσιασμού που ξυπνά από μια σχέση με πάθος, μια δουλειά με προοπτικές, μια νέα πρόκληση. Μήπως ακόμα και τα ωραία που υπάρχουν στη ζωή σας τα θεωρείτε υπερβολικά δεδομένα και δεν τα εκτιμάτε όσο θα έπρεπε;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Τις προηγούμενες μέρες κάποιες στιγμές φτάσατε στα όριά σας, με τα νεύρα σας τεντωμένα και την υπομονή σας να έχει εξαντληθεί. Ευτυχώς το διαχειριστήκατε σωστά και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις, έτσι όλα μπήκαν στη θέση τους χωρίς εκρήξεις και παράπλευρες απώλειες. Σήμερα με ηρεμία και σύνεση δίνετε και κάποιες πρακτικές λύσεις που εντυπωσιάζουν τους γύρω σας και σας δίνουν συγχαρητήρια.




ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Προσπαθείτε να μην χάνετε το όριο, είτε μιλάμε για αγορές και έξοδα που ίσως δεν αντέχετε, είτε μιλάμε για συμπεριφορές που μπορεί να πληγώσουν τους γύρω σας και να σας κάνουν να φανείτε αλαζόνας και υπερόπτης στα ,μάτια των άλλων. Φιλτράρετε τις αντιδράσεις σας και όσα θα πείτε γιατί μπορεί να παρεξηγηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Κάποιες φορές σε πιάνει ένα ανικανοποίητο. Ότι κι αν έχεις το βρίσκεις λίγο και θέλεις κάτι διαφορετικό ή κάτι περισσότερο. Η σημερινή μέρα έχει μια τέτοια τάση, αλλά είναι στο χέρι σου να βάλεις ένα φρένο και να μην δείξεις να υποτιμάς όλα όσα έχεις με τόσο κόπο καταφέρει μέχρι σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τρέχεις για να προλάβεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, γιατί λες κάποιες φορές περισσότερα «ναι» από όσα αντέχει ο… οργανισμός σου. Παρ’ όλα αυτά, και πάλι θα ρίξεις τα βελάκια σου στο κέντρο του στόχου και θα τα καταφέρεις, αλλά θα πάρεις κι ένα μάθημα να οργανώνεις λίγο καλύτερα το χρόνο σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Η μέρα ξεκινά με καλή διάθεση. Σε έχει πιάσει η άνοιξη και αυτό που θα ήθελες είναι βόλτες και εκδρομές, συναντήσεις με φίλους, φλερτ και διασκέδαση. Τελικά θα καταφέρεις να εντάξεις μέσα στη μέρα σου τέτοιες ξέγνοιαστες στιγμές, ενώ μια τυχαία συνάντηση με φίλους που είχες χάσει θα σου δώσει τροφή για σκέψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μικρές ανατροπές στο πρόγραμμα μπορεί να φέρει η σημερινή μέρα που όμως θα φέρει καλά νέα και όμορφες συναντήσεις με αγαπημένους ανθρώπους. Προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη εκκρεμότητες που σας αγχώνουν και αν δεν λυθούν παραμένουν για εσάς πηγή άγχους.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Τα οικονομικά είναι για εσάς προτεραιότητα αυτές τις μέρες, καθώς και ο τρόπος που θα μπορέσετε να τα βάλετε σε μια τάξη. Φανείτε μετριοπαθείς στα έξοδά σας για να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Επαγγελματικά μια πρόταση συνεργασίας ανοίγει νέες προοπτικές και σας δίνει κίνητρο να γίνετε πιο παραγωγικοί.



Καλημέρα!