Δίνουν μία ακόμη ευκαιρία στον γάμο τους: Δεν παίρνουν διαζύγιο!

Η Τζένιφερ Γκάρνερ και ο Μπεν Αφλεκ αποφάσισαν να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στον γάμο τους.Οι δύο ηθοποιοί είχαν ανακοινώσει ότι χωρίζουν τον Ιούνιο του 2015. Ομως, είναι ξανά μαζί και αποφάσισαν να προσπαθήσουν να κρατήσουν όρθιο τον γάμο τους, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το People.

Πηγές από το περιβάλλον της Γκάρνερ δήλωσαν ότι εκείνη ακύρωσε το διαζύγιο. Ομως, σύμφωνα με το Time, πρόκειται για κοινή απόφαση. «Αγαπούν ο ένας τον άλλον. Και αγαπούν πραγματικά τα παιδιά τους και εκείνα τους γονείς τους», δήλωσε η ίδια πηγή.

Την επομένη της τελετής των Οσκαρ, το ζευγάρι διοργάνωσε ένα μικρό πάρτι στο σπίτι της οικογένειας στο Λος Αντζελες, για τα 5α γενέθλια τους γιου τους, Σάμιουελ, μαζί με τις δύο κόρες τους, την 11χρονη Βάιολετ και την 8χρονη Σεραφίνα.


Αν και τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα τώρα για το ζευγάρι, όπως φαίνεται, υπήρξε μία περίοδος που όλα έδειχναν ότι ο γάμος τους είχε τελειώσει. «Η Τζεν έλεγε σε φίλους ότι σκόπευε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Ηθελε να προχωρήσει και να επικεντρωθεί στα χαρούμενα πράγματα της ζωής της. Είχε εξαντληθεί», είπε μία πηγή στο People.

Παρότι οι δύο ηθοποιοί είχαν ανακοινώσει ότι χωρίζουν, τα δύο χρόνια που μεσολάβησαν είχαν στενές σχέσεις, έμεναν μαζί τον περισσότερο, ενώ έκαναν και οικογενειακές διακοπές, για να κρατήσουν δεμένη την οικογένειά τους.