Γέννησε η δημοφιλής σταρ και το αποκάλυψε μετά από τρεις μέρες!

Το διάσημο ζευγάρι απέκτησε τον καρπό του έρωτά του τελικά στις 22 Μαρτίου και το κράτησε κρυφό για τρεις ολόκληρες μέρες!Η 33χρονη μαμά και ο 23χρονος σύντροφός της, απέκτησαν τον γιο τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.


Εδώ και μήνες οι fans αναρωτιούνται πότε και αν είχε γεννηθεί το μωρό, και γιατί η σταρ το κρατάει κρυφό.

Τελικά, είδαμε την πρώτη του φωτογραφία πριν λίγες ώρες. Ειναι ένα υγιές αγοράκι που έκανε την οικογένεια να πετά στους επτά ουρανούς.




Η μαμά είναι μία από τις μεγαλύτερες σταρ της Βρετανίας και όχι μόνο κράτησε για οκτώ μήνες κρυφή την εκγυμοσύνη της, αλλά και τη γέννηση του μικρού της, για τρεις μέρες.

Η Mail on Sunday αποκάλυψε ότι η πρώην κριτής του X Factor γέννησε τον γιο της σε μία ιδιωτική κλίνη στο Λονδίνο, στο Chelsea and Westminster Hospital, ενώ στο πλάι της βρισκόταν ο σύντροφός της. Μιλάμε βέβαια για την Cheryl Cole, πρώην μέλος των Girls Aloud, και τον τραγουδιστή των One Direction, Liam Payne.

Η Cheryl μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία του παιδιού με το κοινό της, στο Instagram, ενημερώνοντας τους θαυμαστές ότι έγινε μαμά ενός γλυκού αγοριού που χαίρει άκρας υγείας. Στη φωτογραφία ο αγαπημένος της κρατάει αγκαλιά το νεογέννητο, ενώ και ο ευτυχής μπαμπάς κοινοποίησε την ίδια φωτογραφία στον δικό του λογαριασμό, γράφοντας: «Οι κοντινοί μου φίλοι και η οικογένειά μου ξέρουν ότι υπάρχουν πολύ λίγες στιγμές που είμαι άναυδος... wow! Ειμαι τρελά ευτυχισμένος που καλωσορίζω το μωρό μας στον κόσμο, είναι μία στιγμή που δε θα ξεχάσω ποτέ όσο ζω και η αγαπημένη μου ανάμνηση μέχρι στιγμής.»



Η Cheryl Cole έγραψε: «Tην Τετάρτη 22 Μαρτίου ο Liam και εγώ γίναμε γονείς, σε ένα απίστευτα όμορφο, υγιές αγοράκι, που μοιάζει με ονειρο. Ακόμη δεν έχει όνομα, αλλά ήδη κλέβει καρδιές... Ειμαστε όλοι τρελά ερωτευμένοι και πανευτυχείς με τον μικρό μας. Η Μέρα της Μητέρας έχει μια νέα σημασία για μένα από τώρα και για πάντα.»



Η μητέρα του Liam, Karen Payne, έγραψε πόσο ευτυχισμένη είναι που έγινε γιαγιά, η αδελφή του Nicola τουίταρε ότι έχει ερωτευτεί τον ανιψιό της, ενώ η φίλη της μαμάς και έτερο μέλος των Girls Aloud, έστειλε τις ευχές της στη φίλη της και νέα μαμά.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2008 ότι εκείνος ήταν διαγωνιζόμενος στο The X Factor και εκείνη ήταν κριτής.


Ήταν μόλις 14 στην πρώτη του οντισιόν για το σόου, αλλά το 2010 είχε μεγαλώσει αρκετά και επέστρεψε στο σόου παρέα με τους Niall Horan, Harry Styles, Zayn Malik και Louis Tomlinson, οι οποίοι και έγιναν οι αγαπημένοι των κοριτσιών, One Direction.