Προβλέψεις Κυριακή 26 Μαρτίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η μέρα θα φέρει συναντήσεις με φίλους και ευχάριστα νέα. Τον τελευταίο καιρό έχετε ανάγκη να χαλαρώσετε και να αδειάσετε το μυαλό σας από έγνοιες, να διασκεδάσετε και να κάνετε πράγματα που να σας ευχαριστούν χωρίς να πρέπει μόνιμα να ακολουθείτε κάποια «πρέπει».

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Κάποιες συμπτώσεις οδηγούν στο να μάθετε κάτι, το οποίο σας προβληματίζει και σας κάνει να συνειδητοποιήσετε κάτι που μέχρι σήμερα ήταν σαν να μη θέλατε να δείτε. Όμως, είναι καλύτερα να αντιμετωπίζουμε κατά πρόσωπο μια κατάσταση, καθώς έτσι είναι πιο πιθανό και να τη λύσουμε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μερικές φορές όταν κοιτάζουμε κάτι από απόσταση μπορούμε να το αντιληφθούμε και πιο ξεκάθαρα, πιο σωστά. Το πρώτο που πρέπει να κάνετε για να αντλήσετε μεγαλύτερη ικανοποίηση από την καθημερινότητα είναι να συνειδητοποιήσετε πως παρά τις ευθύνες και τις πιέσεις υπάρχουν πολλοί λόγοι στη ζωή σας για να ξυπνάτε με το χαμόγελο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Κάποιοι από εσάς έρχεστε ξανά κοντά με φίλους που είχατε απομακρυνθεί για καιρό. Απλά έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας πως αν δεν λυθούν αυτά που κάποτε σας ψύχραναν είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστούν ξανά και να δημιουργήσουν τα ίδια προβλήματα ανάμεσά σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Έχετε την ανάγκη να ζήσετε ξανά την περιπέτεια και να βάλετε λίγη αδρεναλίνη στη ζωή σας. Νιώθετε πως η ζωή σας έχει γίνει πολύ αποστειρωμένη για τα δεδομένα και τα θέλω σας και νοσταλγείτε τις εποχές που είχε πιο έντονο σασπένς και εκπλήξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Οι κατακτήσεις σας έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό και το φλερτ τελευταία παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σας. Για κάποιους από εσάς μέσα από το φλερτ θα προκύψει κάτι πιο σοβαρό που μοιάζει να μπαίνει στη ζωή σας με φόρα και με διάθεση να έχει διάρκεια.


ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μπορεί να είστε αρκετά αντισυμβατικοί και επαναστατικοί, αλλά υπάρχουν στιγμές που έχετε μεγάλη ανάγκη από την ασφάλεια της οικογένειάς σας και ήσυχων στιγμών που σας αποφορτίζουν και σας βοηθούν να βρείτε ξανά τις ισορροπίες σας. Αυτό αποζητάτε και σήμερα. Ηρεμία και συναισθηματική ασφάλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο για εσάς από το να συνειδητοποιήσετε πως ένας από τους κοντινούς σας ανθρώπους στους οποίους έχετε αμέριστη εμπιστοσύνη σας έχει πει ψέματα (ή έστω όχι όλη την αλήθεια) για κάτι σημαντικό. Πριν θυμώσετε, μπείτε στη θέση του. Υπάρχουν πολλές φορές που και εσείς αντίστοιχα γίνεστε πολύ μυστικοπαθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τον τελευταίο καιρό νιώθατε ψυχική και συναισθηματική εξάντληση. Νιώθετε πως για ότι κι αν χρειάζεται να καταφέρετε πρέπει να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια από το κανονικό και αυτό σας έχει κουράσει. Σήμερα θα καταφέρετε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Ο έρωτας χτυπά την πόρτα σας αυτό τον καιρό και αυτό σας δίνει ενέργεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Όσο πιο μετρημένοι είστε αυτό το διάστημα στα οικονομικά σας, τόσο καλύτερα θα είναι για σας, καθώς μπορεί να προκύψουν απρόβλεπτα έξοδα και οικονομικές υποχρεώσεις που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Ποτέ δεν υπήρξατε σπάταλοι, αλλά αυτή την εποχή έχετε έναν ακόμα λόγο να είστε προσεκτικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μετά από μια πολύ απαιτητική εβδομάδα αυτό το Σαββατοκύριακο καταφέρατε να ξεκουραστείτε και να αποφορτιστείτε, αξιοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο σας για τον εαυτό σας. Οι ήρεμες στιγμές με αγαπημένες σας πρόσωπα σας είναι απαραίτητες. Μια είδηση που θα φτάσει στα αυτιά σας θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα απομάκρυνσης με κάποιες παρέες σας, γίνεται ένα κλικ και ξαναέρχεστε κοντά. Έχετε την τάση να απομονώνεστε όταν δεν νιώθετε στα καλά σας, αλλά αυτό δεν σας βοηθά. Όσο πιο επικοινωνιακοί είστε, τόσο καλύτερα αντιμετωπίζετε και όποια προβλήματα προκύπτουν. Οι φίλοι αποδεικνύονται πολύτιμοι σύμμαχοι.

Καλημέρα!