Προβλέψεις Παρασκευή 24 Μαρτίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Τελικά δεν είναι κακό να δίνεις δεύτερες ευκαιρίες στη ζωή, είτε στη σχέση είτε στις φιλίες, είτε σε συνεργασίες. Ήταν μια απόφαση που πήρατε πριν μερικούς μήνες και τελικά αποδείχθηκε πως λειτούργησε και πως είχατε δίκιο. Άλλο ένα μάθημα πως δεν πρέπει να είστε απόλυτοι.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η μεγαλοψυχία σας και το γεγονός πως πάντα θα σταθείτε δίπλα στους δικούς σας ανθρώπους που έχουν την ανάγκη σας θα σας φέρει και πάλι στο πλευρό κοντινών σας ανθρώπων τους οποίους θα βοηθήσετε και θα στηρίξετε. Όσο για τα επαγγελματικά σας, θα εμφανιστούν ευκαιρίες εξέλιξης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μερικές φορές όταν κοιτάς κάτι από απόσταση και με πιο καθαρό μυαλό έχεις μια πιο σωστή εικόνα. Κοιτάζοντας τις εντάσεις που αντιμετωπίσατε στο σπίτι ή στη δουλειά out of the box εντοπίζετε με μεγαλύτερη ευκολία τα λάθη που κάνατε και βρίσκετε τρόπο να τα διορθώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Πολλές φορές δεν θέλετε να διαταράξετε την ηρεμία της προσωπικής σας ζωής, έτσι τα όποια προβλήματα μπορεί να υπάρχουν έχετε την τάση να τα «κρύβετε κάτω από το χαλάκι». Δεν είναι μια κίνηση που έχει αποτέλεσμα, γιατί κάποια στιγμή θα γίνουν βουνό και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα τσουνάμι, ενώ τώρα έχετε τη δυνατότητα να τα λύσετε ένα-ένα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αν νιώθετε πως κάποιος σας φέρθηκε άδικα ή σας μείωσε δεν έχετε κανένα λόγο να μην αντιδράσετε. Υπερασπιστείτε το δίκιο σας και διεκδικήστε αυτό που σας αξίζει χωρίς να φοβηθείτε. Στις μάχες έχετε τον τρόπο να βγαίνετε νικητές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μια ευχάριστη εξέλιξη στην προσωπική σας ζωή σας κάνει να χαμογελάτε και σας δίνει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Μπορεί η δέσμευση να μην είναι για εσάς εύκολη υπόθεση, αλλά όταν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος είστε από αυτούς που θα ονειρευτούν το «για πάντα».

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Οι διαφωνίες με έναν άνθρωπο από το εργασιακό σας περιβάλλον κορυφώνονται και νιώθετε την ανάγκη να δώσετε μια λύση σε κάτι που βλέπετε πως τελικά είναι μάλλον αδιέξοδο. Οι εντάσεις και οι συγκρούσεις σας έχουν κουράσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μπορεί για ένα μεγάλο διάστημα να έχετε περάσει ψυχολογικές πιέσεις, όμως η επιμονή σας να διορθώσετε όλα αυτά που σας ταλαιπωρούν είχε αποτέλεσμα και η κατάσταση είναι σαφώς βελτιωμένη. Με πιο ευνοϊκές συνθήκες πλέον, θα οργανώσετε καλύτερα το επόμενο βήμα σας. Είστε τυχεροί γιατί οι κοντινοί σας άνθρωποι είναι πάντα στο πλευρό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Οι γύρω σας, σας δείχνουν εκτίμηση και θαυμασμό και αυτό σας κάνει να νιώθετε όμορφα, αλλά σας δίνει και νέες ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης που μπορεί να οδηγήσουν στο πολυπόθητο «επόμενο βήμα». Μπορεί να μην έρχονται εύκολα όλα αυτά που επιθυμείτε, αλλά αν τα προσπαθήσετε τα καταφέρνετε (και μάλιστα καλά) και αυτό είναι επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Η κούραση έχει ρίξει λίγο τις δυνάμεις σας. Πρέπει να προσέξετε την υγεία σας, να πάρετε τις βιταμίνες σας και να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Αν το Σαββατοκύριακο εμφανιστεί κάποια αφορμή για εξορμήσεις και αποδράσεις, εκμεταλλευτείτε τη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Όταν κάποιοι έχουν ανάγκη τη βοήθειά σας είστε πάντα εκεί, καθώς από τη φύση σας είστε άνθρωποι που νοιάζονται τους άλλους. Η θετική σας αυτή αντιμετώπιση ήταν μεγάλη βοήθεια για κοντινούς σας (φίλους, συνεργάτες, συγγενείς) και νιώθετε ικανοποίηση που δώσατε χαρά.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η άνοιξη σας έχει φέρει μια πιο ερωτική διάθεση και αυτό σας κάνει ακόμα πιο γοητευτικούς στα μάτια των άλλων, αυξάνοντας… εντυπωσιακά τις κατακτήσεις σας. Η περίοδος θα έχει πολλές εξόδους και γνωριμίες που θα φέρουν εξελίξεις στα προσωπικά σας.

Καλημέρα!