Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η παρουσιάστρια: Είναι στον 6ο!

Έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της είναι η Κατερίνα Λάσπα! Η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια διανύει τον έκτο μήνα της (έως σήμερα) «μυστικής» εγκυμοσύνης της, αφού, σε συμφωνία με τον σύζυγό της Νεκτάριο Νικολόπουλο, το είχε ανακοινώσει μόνο στο πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της.

Από τη Δήμητρα Δάρδα

Ακόμα και η επτάχρονη κόρη τους Σάρα δεν γνωρίζει ακόμη πως ο πελαργός θα τους χαρίσει στις αρχές της άνοιξης ένα αδελφάκι, που τόσο πολύ επιθυμούσε. Η Κατερίνα συνεχίζει κανονικά το ημερήσιο πρόγραμμά της, γυμνάζεται αρκετές ώρες (κάνοντας ειδικές ασκήσεις), πηγαίνει τη μικρή στο σχολείο, ενώ τα Σαββατοκύριακα ξεκουράζεται όσο μπορεί, με τα παιδικά «βάρη» να πέφτουν κυρίως στις πλάτες του επιχειρηματία, ο οποίος έχει αναλάβει να πηγαίνει μέχρι και για σκι με τη μοναχοκόρη του.

Το ζευγάρι κυριολεκτικά «πετάει» στα σύννεφα, ωστόσο δεν μπήκε ακόμα στον πειρασμό να μάθει το φύλο του μωρού, παρόλο που η 44χρονη Κατερίνα κρυφο - λαχταράει να αποκτήσει αγοράκι. Πληροφορίες της «Espresso» αναφέρουν ότι η εγκυμονούσα παρουσιάστρια λίγες εβδομάδες πριν από την γέννηση του νέου μέλους θα ενημερωθεί για το φύλο του ώστε να προετοιμάσει κατάλληλα τη μικρή πριγκίπισσά της για την άφιξη του νέου μωρού στο σπίτι, αλλά και για να προχωρήσει στη διακόσμηση του δωματίου που θα το φιλοξενήσει.

Ο γάμος τους το 2009

Η παρουσιάστρια με το αξιοζήλευτο κορμί, η οποία απέχει τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση, και ο πρώην μπασκεμπολίστας και νυν επιχειρηματίας παντρεύτηκαν το 2009, και λίγο αργότερα ήρθε στον κόσμο το κοριτσάκι τους, που είναι φτυστό η μαμά του. Σήμερα αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σοουμπίζ και δραστηριοποιούνται σε επιχειρήσεις εστίασης σε Ελλάδα και εξωτερικό, αφού πρόσφατα άνοιξαν εστιατόριο στο Μαϊάμι!

Πηγή: espressonews.gr