Καμία επανασύνδεση! Ο διάσημος ηθοποιός κυκλοφορεί χέρι-χέρι με νέα συνοδό

Και εκεί που τους τελευταίους μήνες βλέπαμε το ζευγάρι συνεχώς μαζί και σε δημόσιες κοινές εμφανίσεις –και μόνους και χωρίς τα παιδιά τους- και είπαμε, να έκανε και κάτι καλό το 2016, έρχονται αυτές οι φωτογραφίες και μας καταρρίπτουν κάθε ελπίδα για επανασύνδεση με την πρώην σύζυγο του.Ο λόγος για τον Ben Affleck, ο οποίος απαθανατίστηκε στο κέντρο του Beverly Hills να προχωρά αγκαζέ με μία ξανθιά κυρία αγνώστων λοιπών στοιχείων, με την οποία και έφαγε μαζί το μεσημέρι, ενώ εθεάθησαν να βγαίνουν μαζί και από ενα βιβλιοπωλείο.




Σχεδόν δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που χώρισε με την Jennifer Garner κι όπως είχε δηλώσει τότε η ηθοποιός, «ήταν ένας πραγματικός γάμος, δεν ήταν μόνο για τις κάμερες και τη δημοσιότητα». Έκτοτε παρέμειναν δυο καλοί φίλοι με άψογη σχέση και συνεργασία για τα παιδιά τους.



Το τελευταίο διάστημα που τπυς βλέπαμε συνεχώς μαζί, πέρασαν και τις γιορτές όλοι μαζί επλίζαμε σε κάτι παραπάνω, μέχρι που είδαμε αυτές τις φωτογραφίες του Ben με την άγνωστη ξανθιά.



Ωστόσο απορία προκαλεί το γεγονός ότι εκείνος δεν φάνηκε να διασκεδάζει καθόλου με την παρέα της και δεν ήταν καθόλου διαχυτικός. Μήπως ήταν απλά μία φίλη;