Προβλέψεις Τρίτη 17 Ιανουαρίου

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Ήρθε αυτή η ώρα που θα καταλάβετε επιτέλους πώς δεν μπορείτε να έχετε συνεχώς τον εαυτό σας σε δεύτερη μοίρα, βάζοντας πρώτα τους άλλους και σιγά σιγά θα αρχίσετε να τα αλλάζετε όλα. Ναι, αν δεν… αγαπήσετε και φροντίσετε τον εαυτό σας, πώς θα μπορέσετε να είστε καλά και ευτυχισμένες;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Οι υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα θα είναι πολλές, πάρα πολλές. Αρχικά θα πελαγώσετε, δεν θα ξέρετε τι να κάνετε πρώτα, όμως μετά, θα λειτουργήσετε ψύχραιμα και θα τα βάλετε όλα σε μια σειρά. Πιστεύουμε και στοιχηματίζουμε υπέρ σας. Έχετε περάσει πολλά περισσότερα και πιο δύσκολα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Και εκεί που πιστεύατε πώς τίποτα δεν θα συμβεί, πώς όλα έχουν βαλτώσει και αυτή η ρουτίνα ξέρουμε πολύ καλά πώς είναι το χειρότερό σας, θα έχετε μια σημαντική ευκαιρία ανόδου στη δουλειά σας. Εκμεταλλευτείτε την γρήγορα. Ναι, λίγη υπομονή χρειάζεται μέχρι τα πράγματα να φτιάξουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μέχρι τώρα κλείνατε τα αυτιά και τα μάτια σας και δεν ασχολιόσασταν καθόλου με πράγματα που σας ενοχλούσαν και σας χαλούσαν τη διάθεση, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά σας.. Αυτό όμως όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Ήρθε η ώρα να διεκδικήσετε τα πράγματα που σας ανήκουν.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η αλήθεια είναι πώς το τελευταίο διάστημα είχατε παραμελήσει τελείως τα προσωπικά σας και είχατε αφοσιωθεί στα επαγγελματικά σας. Η ζωή όμως όπως ξέρετε θέλει ισορροπία. Κάτι καλό έρχεται στην ερωτική σας ζωή που θα σας αναζωογονήσει και θα σας ανεβάσει στα ύψη τη διάθεση και είναι στο χέρι σας αν θα κρατήσει για λίγο ή για πάντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μην βάζετε τη λογική πάντα μπροστά και αφήνετε το συναίσθημα σε δεύτερη μοίρα. Ήρθε η ώρα να εκφράσετε όλα όσα έχετε μέσα σας και που τόσο καιρό τα καταπιέζατε. Πείτε στον συντροφό σας πόσο πολύ τον αγαπάτε, χαμογελάστε και αντιμετωπίστε όσα έρχονται με καλή διάθεση και αισιοδοξία.


ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αν και όλα πηγαίνουν καλά στη ζωή σας, δεν είστε ευχαριστημένες με τίποτα. Σας πιάνει αυτή η απίστευτη μανία και το άγχος πώς στο εξής θα αλλάξουν όλα προς το χειρότερο. Σταματήστε το αμέσως και απολαύστε την ημέρα μαζί με φίλους και τον σύντροφό σας -αν δεν έχετε, ήρθε η ώρα να ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Το ανικανοποίητο σας χαρακτηρίζει. Αντί να χαρείτε για όλα όσα έχετε καταφέρει μέχρι τώρα σε όλους τους τομείς, σκέφτεστε συνεχώς πώς τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα. Αν δεν ζήσετε όμως το τώρα, πώς θα κάνετε καλύτερο το αύριο; Αλλάξτε σκέψη και βγείτε κερδισμένες.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μπράβο για όλα όσα έχετε καταφέρει μέχρι τώρα τόσο στη δουλειά, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Με κόπο, πολύ άγχος και ιδρώτα. Τίποτα άλλωστε δεν γίνεται τυχαία. Σήμερα χαλαρώστε και απολαύστε τα. Βόλτες, γέλια, καφέδες και έρωτας. Αυτό περιλαμβάνει η Τρίτη για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Έχτε μάθει στη ζωή να τα δίνετε όλα, να μην κρατάτε τίποτα και να αφοσιώνεστε με πάθος στα πάντα. Οι μετριότητες δεν ήταν άλλωστε ποτέ για εσάς και αυτό το ξέρετε πολύ καλά. Και αυτή τη φορά θα προκύψουν πολλά θέματα που θα τα επιλύσετε. Και αυτό όσο να πείτε θα σας αναζωογονήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Οι 24 ώρες της ημέρας δεν θα σας φτάνουν για να τακτοποιήσετε όλα όσα θα προκύψουν. Εξοπλίστείτε με ψυχραιμία και καλή διάθεση γιατί τελικά όλα θα πάνε καλά. Σας αγαπούν πολύ και σας στηρίζουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας, τόσο του οικογενειακού, όσο και του επαγγελματικού.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Είστε ειδικές στο να μπλέκετε πάντα σε καταστάσεις που δεν σας αφορούν. Κάτι σας πιάνει και δεν μπορείτε καθόλου την αδικία και όσα βλέπετε να γίνονται δίπλα σας. Καλό θα είναι όμως αυτή τη φορά να κρατηθείτε και να μην κάνετε καμία κίνηση. Διαφορετικά οι συνέπειες θα είναι πολλές και μεγάλες.

Καλημέρα!