Συνεχίζει να προκαλεί η Αγκυρα. Χαρακτηρίζει "αδιανόητες και ανεύθυνες" τις δηλώσεις Καμμένου στον Real FM για τον Ερντογάν

«Καταδικάζουμε έντονα τις καινούργιες αγενείς, αδιανόητες και ανεύθυνες δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας σε ραδιοφωνικό κανάλι και επιστρέφουμε πίσω στον ίδιο τις εκφράσεις του για τη χώρα μας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας με αφορμή τις δηλώσεις του Ελληνα υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου στον realfm 97,8 και τις αναφορές του για τον Τούρκο πρόεδρο.

«Σε μία περίοδο που προσπαθούμε να προχωρήσουμε σε εποικοδομητική συνεργασία με την Ελλάδα σε διάφορα σημαντικά διμερή και περιφερειακά ζητήματα, οι εν λόγω δηλώσεις εναντίον της χώρας μας είναι προκλητικές και αποσκοπούν να βλάψουν τις προσπάθειες αυτές» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε τηλεγράφημα του πρακτορείου «Anadolu».

Ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα είχε χαρακτηρίσει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «στυγνό δικτάτορα».

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα ακραία στοιχεία αναπάντητα όπως και τον Ερντογάν ο οποίος έχει μετατραπεί σε έναν στυγνό δικτάτορα, αυτή τη στιγμή, να απειλεί το σπίτι μας. Οταν θα πάνε να απειλήσουν την πατρίδα μας θα ακούσουν την απάντηση και θα ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι στο όνομα της διπλωματίας να κάνουμε πίσω σε αυτά που αποτελούν εθνική κυριαρχία», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.