Η σταρ δεν είναι ούτε ένα μήνα χωρισμένη και κυκλοφορεί ήδη με το νέο «διαμάντι» στα χέρια

Όταν παλαιότερα γράφαμε πως η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά στο Hollywood, το εννοούσαμε. Μπορεί στην πρώτη θέση να βρισκόταν για καιρό η Kim Kardashian με τις γυμνές της φωτογραφίσεις και τις ανεκδιήγητες αποφάσεις της αλλά η καρέκλα της πλέον... τρίζει. Τα Χριστούγεννα είναι αφιερωμένα σε εκείνην αφού μας έχει στοιχειώσει με ένα και μόνο της τραγούδι. Για εκείνη πάντως κάθε... christmas και καλύτερα.

Η Mariah Carey δεν πρόλαβε καλά καλά να χωρίσει και ερωτεύτηκε. Ξέχασε τον James Packer εν μία νυκτί και τώρα χαρίζει τα φιλιά της στον κατά πολύ νεότερό της, Bryan Tanaka. Ο χορευτής την έκανε να ερωτευτεί ξανά χωρίς δεύτερη σκέψη. Στην πρόσφατη εμφάνιση της όμως είδαμε και κάτι που λαμπύριζε. Πόσο βιαστικός είναι αυτός ο Bryan τελοσπάντων;




Η τραγουδίστρια μας άφησε να δούμε ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στο δάχτυλο που συνήθως εμείς οι γυναίκες φοράμε το μονόπετρο. Για να είμαστε ειλικρινείς, δε θα ξαφνιαστούμε αν μάθουμε πως αρραβωνιάστηκε αλλά ελπίζουμε να είναι απλά ένα ακριβό δώρο.