Βρήκε στο σπίτι του άγνωστα πράγματα, και συνειδητοποίησε πως...

Ένας άντρας διηγήθηκε στο Imgur την απίστευτη ιστορία του και πραγματικά σε κάνει να θες να τσεκάρεις το σπίτι σου, ακόμη και κάτω απο τα κρεβάτια. Όπως είπε, για καιρό έχανε τα πράγματά του ή τα έβρισκε σε άλλες θέσεις μέσα στο σπίτι. Έπειτα τελείωναν τα φαγητά στο ψυγείο, αλλά πίστευε πως τα είχε φάει και δεν το θυμόταν.


Σε κάποια στιγμή όμως, έχασε την πιστωτική του κάρτα και έπειτα έλειπαν από το λογαριασμό του 3000 δολάρια. Το σπίτι του, είχε 2 πόρτες και ένα μπαλκόνι.

Τα βράδια, ο ίδιος δούλευε, οπότε το σπίτι ήταν πάντα άδειο. Μέχρι μια μέρα που έφυγε πολύ νωρίτερα από τη δουλειά.

Έκατσε στον καναπέ και μετά από λίγο...άκουσε την πίσω πόρτα να ξεκλειδώνει! Κάλεσε την αστυνομία, όμως δεν πρόλαβαν τον δράστη. Έπειτα έμεινε σπίτι του και άρχισε να ψάχνει παντού. Βρήκε διάφορα πράγματα που είχε χάσει και μια τσάντα με διάφορα υπάρχοντα... όχι δικά του.



Το χειρότερο, βρήκε ένα σημειωματάριο που έγραφε το πρόγραμμά του, με ώρες και μέρες, διάφορες σημειώσεις για το σπίτι και ένα σωρό άλλες λεπτομέρειες. Ο άνθρωπος του οποίου ανήκε το σημειωματάριο...έμενε μέσα στο σπίτι μαζί του για μήνες! Ήξερε το ωράριό του και όταν έλειπε έμπαινε στο σπίτι από την πίσω πόρτα. Για πολύ καιρό!

Η αστυνομία ψάχνει τον δράστη όσο η ιστορία γίνεται viral...