Εσπασαν τα ταμπού - Αρετουσάριστες φωτογραφίες πανέμορφου μοντέλου με εμφανείς όλες τις ατέλειες

Φαίνεται ότι η Victoria Secret, η εταιρεία που ξεχωρίζει για τα σέxy εσώρουχα και τα εντυπωσιακά μοντέλα του -τα οποία παραδοσιακά έχουν υιοθετήσει την τάση της υγειούς εμφάνισης σε συνδυασμό με θυληκότατες καμπύλες, αλλάζει τον τρόπο που κάνει τις καμπάνιες της και μάλιστα προς το καλύτερο.

Λίγο πριν το ετήσιο σόου της εταιρείας, η Victoria Secret ανακοίνωσε ότι η Jasmine Tookes θα είναι το μοντέλο που θα φοράει το σουτιέν Fantasy, αξίας 3 εκατομμυρίων δολαρίων. Η εταιρεία δημοσιοποίησε φωτογραφίες του μοντέλου από την πρόβα, οι οποίες είναι αρετουσάριστες. Το 24χρονο μοντέλο ποζάρει με αυτοπεποίθηση μπροστά στον φακό, χωρίς να έχει καμία διάθεση να κρύψει τις ραγάδες της. Κάτι τέτοιο, μέχρι και σήμερα θα ήταν αδιανόητο στον χώρο της μόδας, όχι φυσικά επειδή τα μοντέλα όπως και όλες οι γυναίκες δεν έχουν ραγάδες, αλλά επειδή μέχρι σήμερα, οι φωτογράφοι, τα περιοδικά και οι οίκοι μόδας προσπαθούσαν να τις κρύψουν.







Αν και η εταιρεία δεν έχει βγάλει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το αν οι φωτογραφίες έμειναν επίτηδες αρετουσάριστες ή έγινε κάποια παράλειψη, είναι σημαντικό οι νέες γυναίκες να εξοικειώνονται με τέτοιες φωτογραφίες και να μην νιώθουν ότι είναι «ελαττωματικές» ή λιγότερο όμορφες επειδή έχουν ραγάδες ή κυτταρίτιδα!