Η αντίδραση της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη για το πόρισμα της τροχαίας

Μέσα σε 200 σελίδες οι πραγματογνώμονες της Τροχαίας περιγράφουν τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη που έγινε στις 18 Φεβρουαρίου 2016.
Σύμφωνα με το πόρισμα, το μαύρο όχημα έτρεχε με 118 χιλιόμετρα την ώρα, δεν υπήρχαν ίχνη φρεναρίσματος και έφυγε από το δρόμο χωρίς να υπάρξει κάποια παρεμβολή άλλου αυτοκινήτου. Μάλιστα ως αιτία του δυστυχήματος παρουσιάζεται ο ανθρώπινος παράγοντας και όχι κάποια μηχανική βλάβη ή κατασκευαστικό λάθος του δρόμου. Τέλος, δεν κατονομάζεται ο οδηγός του αυτοκινήτου, καθώς σύμφωνα με τους δυο πραγματογνώμονες δεν τους ζητήθηκε κάτι τέτοιο.

Η πλευρά της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, μέσω του δικηγόρου της, θα παρουσιάσει τις επόμενες μέρες μια έκθεση από δυο πραγματογνώμονες και έναν ιατροδικαστή, η οποία θα αμφισβητεί ότι οδηγούσε ο άτυχος καλλιτέχνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας του τραγουδιστή διαφωνούν με το πόρισμα της τροχαίας όσο αφορά στην ταχύτητα του οχήματος καθώς θεωρούν ότι δεν πήγαινε πάνω από 75 χιλιόμετρα αλλά και για το αν φορούσε ζώνη το άτομο που καθόταν στο πίσω κάθισμα.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του STAR, «Αλήθειες με τη Ζήνα»: