Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Δευτέρα 7 Νοεμβρίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)
Η εβδομάδα ξεκινά με καλούς οιωνούς και μια διαίσθηση εκ μέρους σας πως ακόμα και για αυτά που βλέπετε δύσκολα θα βρεθεί λύση. Μην αφήσετε τις αναποδιές να σας απογοητεύσουν, η διαίσθησή σας είναι άξια… κινηματογραφικής ταινίας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)
Μετά από μια μακριά περίοδο μικρο-χαστουκιών που σας έκαναν να δυσκολεύεστε να σταθείτε στα πόδια σας με τη γνωστή σας ταυρίσια αυτοπεποίθηση και σιγουριά που τόσο έχετε ανάγκη, τώρα χαστούκια τέλος. Ή σχεδόν. Πάντως, στα πόδια σας στέκεστε μια χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)
Μια ωραιότερη, πιο ήρεμη, πιο συνειδητοποιημένη εβδομάδα ξεκινά για εσάς. Αφήστε πίσω σας όσα σας δημιουργούν στρες και κακή διάθεση και προσπαθείστε να δείτε τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων. Η ευκαιρία που τόσο καιρό περιμένατε στα εργασιακά μοιάζει να ήρθε. Αρπάξτε τη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)
Η νέα εβδομάδα φέρνει νέες υποχρεώσεις (τις οποίες δεν υπολογίζατε) που για μια ακόμα φορά σας αγχώνουν -πολύ. Μην προσπαθήσετε να ρίξετε το φταίξιμο για ότι τραβάτε στους άλλους γιατί αυτή τη φορά έχετε βάλει και εσείς το χεράκι σας.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)
Δεν σας αρέσει να σας επισημαίνουν τα λάθη σας –γιατί εσείς δεν κάνετε ποτέ λάθη, άλλωστε!- αλλά αυτή τη φορά συμβαίνει το εξής παράδοξο: ανακαλύπτετε εσείς τα λάθη που έχετε κάνει και τα βάζετε με τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ καλή αρχή για να βάλετε κάποια πράγματα στη θέση τους και να μην δίνετε πια δικαιολογίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)
Οι κόποι σας αναγνωρίζονται, οι προσπάθειές σας δικαιώνονται, το ταλέντο σας ξεχωρίζει. Και ενώ όλα πάνε τέλεια επαγγελματικά, ο σύντροφός σας αρχίζει τις μουρμούρες τα «με παραμελείς» και τα «δεν μου δίνεις πια σημασία», κορυφώνοντας με ένα «δεν με αγαπάς πια;». Εκεί που φτιάχνει το ένα, χαλάει το άλλο. Που θα πάει, θα βρεθούν οι ισορροπίες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)
Μια πολύ ευχάριστη είδηση έρχεται να σας αναστατώσει και να σας δημιουργήσει ένα γλυκό χτυποκάρδι. Μην αφήσετε κανέναν να σας το χαλάσει, καθώς ο κόσμος είναι κακός και ζηλιάρης μερικές φορές και δεν χαίρεται με τη χαρά του άλλου. Απολαύστε το.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)
Το προηγούμενο διάστημα είχατε κατά κάποιο τρόπο εφησυχαστεί με τα επαγγελματικά σας και κάποια πράγματα τα είχατε αφήσει να πηγαίνουν λίγο στον… αυτόματο. Και ξαφνικά κάτι άλλαξε και οι ευθύνες μεγάλωσαν και η αγωνία το ίδιο. Αν το πάρετε πάνω σας θα ισιώσει πιο σύντομα από όσο πιστεύετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)
Μετά από μια μακρά περίοδο πίεσης έρχεται μια φάση με περισσότερη δημιουργικότητα και ευκαιρίες για εξέλικξ. Βέβαια, έχοντας τον Κρόνο στο ζώδιό σας, τίποτα δεν θα σας δοθεί εύκολα και απλόχερα, αλλά με το γνωστό σας γινάτι, αυτό που θα βάλετε στο μυαλό σας αν το παλέψετε θα το πετύχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)
Μια δυσπιστία και ανασφάλεια σας έχει πιάσει και τσεκάρετε και διπλοτσεκάρετε ανθρώπους της ζωής σας στους οποίους στο παρελθόν είχατε εμπιστοσύνη. Δεν είναι κακό να ελέγχεις κάποιες φορές αυτά που θεωρείς δεδομένα, αλλά όχι και να κάνεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας, χωρίς καν αφορμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)
Οι φίλοι είναι εκείνοι που θα σε κάνουν να καταλάβεις αυτή τη φορά πόσα αξίζεις και θα δικαιώσουν την επιθυμία σου τόσα χρόνια να είσαι ένας δοτικός αλλά και δίκαιος άνθρωπος. Μια νέα πρόταση στα εργασιακά θα σε κάνει να κάνεις νέα όνειρα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)
Ξεκινάς την εβδομάδα με την ερωτική σου ζωή να είναι πιο σωστά δομημένη στο κεφάλι σου μετά από ένα ξεκαθάρισμα που έκανες. Όταν κάτι μας ενοχλεί είναι καλό να το συζητάμε. Και είναι καλό να ακούμε και αυτά που έχει να μας πει ο άλλος. Αυτή τη φορά τα έκανες όλα σωστά!


Καλημέρα!