Ποια είναι η 27χρονη σύντροφος του Αντώνη Κανάκη - Η αναμονή για τον ερχομό του μωρού

Το κορίτσι του Αντώνη ονομάζεται Επιστήμη, οι φίλοι την φωνάζουν χαϊδευτικά Έπη και μένουν μαζί στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Λέγεται πως διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει κοριτσάκι.







''Πάντα ήθελε να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Το γεγονός ότι είναι ακόμα σε μικρή ηλικία δεν την απασχόλησε ιδιαίτερα. Πιστεύει ότι θα γίνει καλή μητέρα'' λέει άνθρωπος στο περιοδικό που τη γνωρίζει από την Καβάλα, τόπο καταγωγής της.


Ο παρουσιαστής και η 27χρονη Έπη είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια. Από τα 18 της ζει στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται σε νυχτερινά μαγαζιά ως σερβιτόρα και υπεύθυνη ταμείου.

Πριν από τον Αντώνη η Έπη διατηρούσε σχέση για τέσσερα χρόνια με έναν άντρα για τον οποίο το μόνο στοιχείο που είναι γνωστό είναι το μικρό του όνομα, Λευτέρης.

''Είναι μία χαμηλών τόνων κοπέλα. Της αρέσει να ντύνεται με επώνυμα ρούχα και να συχνάζει σε γνωστά μαγαζιά της πόλης. Το καλοκαίρι το πέρασαν χωριστά. Αφότου έγιναν ζευγάρι σπάνια η Έπη πήγαινε στα μαγαζιά που διατηρεί ο Κανάκης. Ήθελαν να κρατούν χαμηλούς τόνους'' εξηγεί στο περιοδικό πρόσωπο από το στενό κύκλο του παρουσιαστή.

Πηγή: Downtown