Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Παρασκευή 25 Νοεμβρίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)
Eίστε καταπληκτικοί στο να παίρνετε αποφάσεις, όμως πρόσφατα γεγονότα σας έχουν δημιουργήσει ανασφάλεια, πλήττοντας την αυτοπεποίθησή σας. Μην υποβαθμίζετε τις αρχηγικές σας ικανότητες, σήμερα οι καταστάσεις θα σας αναπτερώσουν το ηθικό.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)
Το οικογενειακό σας περιβάλλον θολώνει τα νερά και δεν μπορείτε να καταλάβετε ακριβώς τι λάθος συμβαίνει στο σπίτι σας. Για να προστατευτείτε από συζητήσεις και αποκαλύψεις λέτε ψέματα που θεωρείτε αθώα. Όμως, πιο πολύ κοροϊδεύετε τον εαυτό σας, καθώς οι κοντινοί σας έχουν καταλάβει περισσότερα από όσα νομίζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)
Το ενδιαφέρον στρέφεται στα προσωπικά σας και προσπαθείτε να καταλάβερε τι είναι αυτό που τελικά θέλετε από τον έρωτα και τις σχέσεις. Πάρτε μια ανάσα από την πίεση για να έχετε πιο ξεκάθαρη εικόνα. Στα οικονομικά σας οι εξελίξεις θα είναι μόνο ευχάριστες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)
Προσέχετε για να έχετε. Βάλτε σε ένα κοντρόλ τα οικονομικά σας και αν κάποιοι σας χρωστούν χρήματα μη διστάσετε να τα ζητήσετε. Είναι καλή εποχή για συμφωνίες, αρκεί να έχετε ελέγξει αν ο συνεργάτης σας είναι αξιόπιστος.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)
Έχετε δώσει υποσχέσεις σε κοντινούς σας ανθρώπους και οφείλετε να τις τηρήσετε. Κι αυτό γιατί σας πίστεψαν και τώρα βασίζονται σε εσάς περισσότερο από όσο φαντάζεστε. Κάποιο από τα τηλεφωνήματα που θα λάβετε σήμερα, θα σας κάνει να χαμογελάσετε με όλο σας το είναι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)
Είστε σε φάση που θέλετε να διεκδικήσετε κάτι παραπάνω για εσάς, είτε επαγγελματικά, είτε προσωπικά. Απλά δώστε προσοχή στο μέχρι πόσο θα πρέπει να πιέσετε καταστάσεις. Η εποχή δεν προσφέρεται για να τεντώσετε το σχοινί.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)
Σας ανησυχούν καταστάσεις για τις οποίες γνωρίζετε πως δεν είναι στο χέρι σας το πώς θα εξελιχθούν. Εστιάστε στο μέρος της δικής σας ευθύνης. Κάποιος κάνει κάτι πίσω από την πλάτη σας και όταν αυτό αποκαλυφθεί θα νιώσετε σαν να πέφτετε από τα σύννεφα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)
Βασίζεστε όσο ποτέ στους ανθρώπους που υπάρχουν σταθερά στη ζωή σας τα τελευταία χρόνια. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στον εργασιακό χώρο δεν έχουν αναγκαστικά να κάνουν με λάθος επιλογές που κάνατε τελευταία, αλλά και με το γεγονός πως φοβάστε μια πιο ριζική ανανέωση. Ήρθε η ώρα να αλλάξετε πίστα σε κάποια πράγματα, προκειμένου να προχωρήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)
Κάτι που σας ανησυχούσε αποδεικνύεται πως λύνεται πολύ πιο εύκολα και άμεσα από ότι νομίζατε. Η χθεσινή κακή σας διάθεση εξανεμίζεται και σιγά σιγά αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα όπως είναι. Ούτε μέσα από ροζ γυαλιά, αλλά ούτε και δραματοποιημένα από τις φοβίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)
Κάντε τους άλλους να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι όλα να γίνουν στο σωστό τάιμινγκ χωρίς καθυστερήσεις και αναβολές. Αυτά στα επαγγελματικά σας. Σε προσωπικό επίπεδο βρίσκεστε σε ερωτικό δίλημμα. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)
Έχετε μέρες να μιλήσετε με πρόσωπα σημαντικά για εσάς. Μην χάνεστε από τους κοντινούς σας ανθρώπους και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Μοιραστείτε όλα όσα σας προβληματίζουν, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρετε να τα λύσετε και να πάρετε ανάσες ανακούφισης. Επίσης, πάψτε να βρίσκετε δικαιολογίες για να μη δείτε κάποιο πρόβλημα κατάματα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)
Οι καλοί τρόποι μετράνε σε όλα, επαγγελματικά και προσωπικά. Ερωτικά ξεκαθαρίστε ποια είναι τα θέλω σας, μπορεί το άλλο σας «μισό» να νομίζει πως περνάτε το χρόνο σας μαζί του, ενώ οι δικές σας προθέσεις είναι πολύ πιο σοβαρές. Μην αφήσετε να πλανάται στον αέρα κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά θέλετε.

Καλημέρα!