Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Πέμπτη 24 Νοεμβρίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…








ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)
Mην λέτε αρνητικά πράγματα για ανθρώπους που γνωρίζετε ελάχιστα. Δώστε τους χρόνο και μετά από συναναστροφή βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα για εκείνους, χωρίς να επηρεάζεστε από άλλους, γιατί μια λάθος κρίση μπορεί να σας κάνει να χάσετε ένα άνθρωπο που σήμερα είναι απλός γνωστός, αλλά μελλοντικά μπορεί να γίνει καλός φίλος.


ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)
Οι αποδράσεις που σχεδιάζετε για τις γιορτές και οι παρέες που επιλέγετε λένε πολλά για τους ανθρώπους που πραγματικά θέλετε να έχετε στη ζωή σας. Κάποιες σχέσεις που είχατε μέχρι τώρα τελειώνουν, ενώ με έναν άνθρωπο έρχεστε ξαφνικά πιο κοντά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)
Είναι σαν να σας αγγίζει κάποιο μαγικό ραβδάκι και ξαφνικά γίνονται στη ζωή σας πράγματα που ούτε καν ονειρευόσασταν. Απλά μην πάρουν και πολύ τα μυαλά σας αέρα, κινηθείτε με σταθερά βήματα και χωρίς να χάνετε τον έλεγχο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)
Σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας και το παράπονο σήμερα και κινδυνεύετε να κατηγορείτε φίλους σας για πράγματα που δεν φταίνε. Δείξτε το ενδιαφέρον σας για το πώς νιώθουν οι άλλοι –και μην εξαντλείτε την ευαισθησία σας στο πώς νιώθετε εσείς.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Έχετε άποψη για το τι πρέπει να κάνουν οι άλλοι στη ζωή τους, αλλά ενοχλείστε όταν εκείνοι σαν λένε τη δική τους άποψη για αυτά που πράττετε εσείς. Το να είστε ανοιχτόμυαλοι θα σας ανοίξει πολύ περισσότερες προοπτικές και προσωπικά και επαγγελματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)
Ένα πρόβλημα που θεωρούσατε πως έχετε υπό έλεγχο, αρχίζει και φεύγει από τα χέρια σας. Κάποιοι έχουν σκοπό να εκμεταλλευτούν καταστάσεις, αλλά δείξτε ψυχραιμία και μην κινηθείτε σπασμωδικά και πάνω στο θυμό και τον εκνευρισμό σας που ποτέ δεν είναι καλός σύμβουλος. Αν αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν θα φανεί πως εσείς έχετε το δίκιο με το μέρος σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)
Όσο είστε ειλικρινείς και αληθινοί θα κερδίζετε το σεβασμό όχι μόνο αυτών που σας ξέρουν καλά, αλλά ακόμα και αυτών που μόλις σας γνώρισαν. Ένα εργασιακό δίλημμα βρίσκει λύση χάρη σε έναν παλιό σας γνώριμο που κάνει την εμφάνισή του τη σωστή στιγμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)
Ευχάριστα νέα έρχονται και σας κάνουν τα θέλετε να οργανώσετε ένα συναρπαστικό ταξίδι μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Προσοχή σε μια πρώην ερωτική σχέση που θα επιστρέψει λέγοντας πως έχει μετανιώσει. Οι άνθρωποι δύσκολα αλλάζουν και όσα σας χώρισαν τότε, θα σας απομακρύνουν ξανά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)
Κινδυνεύετε να χάσετε μια φιλία που σημαίνει για εσάς πολύ περισσότερα από όσα θέλετε να νομίζετε επηρεασμένοι από τις τρέχουσες καταστάσεις. Κάντε ένα βήμα πίσω και εξετάστε τη μεγάλη εικόνα, βγαίνοντας από το κουτάκι σας. Τότε θα έχετε μια πιο καθαρή και σωστή αντίληψη της κατάστασης και του τι κάνετε και εσείς λάθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)
Είστε σε μια πολύ κοινωνική φάση και φέρνετε κοντά και φίλους σας από διαφορετικούς χώρους και παρέες. Μέσα σε αυτή την εξωστρέφεια κάνετε και νέες γνωριμίες ερωτικά, ενώ οι αδέσμευτοι αυτή την εποχή βλέπετε με άλλο μάτι τη σταθερότητα και δεν λέτε όχι στο «επίσημα μαζί».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)
Συνδυάστε φίλους και οικογένεια και ενισχύστε τις πιθανότητες να βγείτε από το καβούκι στο οποίο μοιάζει να έχετε κλειστεί τελευταία. Ένα μεγάλο ψέμα αποκαλύπτεται και γίνεστε άνω κάτω γιατί θεωρούσατε πως ο άνθρωπος που σας την «έφερε» δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Υπάρχει διάχυτη μια θετική διάθεση που σας κάνει να χαμογελάτε. Είναι η σωστή στιγμή να πάρετε το ρίσκο που εδώ και καιρό σκεφτόσασταν όπως και να κάνετε κρίσιμες αλλαγές για την καθημερινότητα όπως μια μετακόμιση ή η αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος.

Καλημέρα!