Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Τετάρτη 23 Νοεμβρίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…









ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)
Χρησιμοποίησε την εξυπνάδα σου για να βάλεις σε τάξη το χάος στο οποίο έχει περιέλθει η προσωπική σου ζωή. Κάποια πράγματα δεν λειτουργούν, αποδέξου την πραγματικότητα και βρες λύσεις για να προχωρήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)
Έχεις τη δύναμη της πειθούς και σήμερα αυτό σου το ταλέντο είναι ακόμα πιο ενισχυμένο, έτσι μην το αφήνεις αναξιοποίητο. Κάνε επαφές με πρόσωπα με τα οποία η επικοινωνία μέχρι σήμερα ήταν δύσκολη. Τώρα είναι η ευκαιρία να βρείτε τη χρυσή τομή για το καλό και των δύο. Ένας νέος θαυμαστής/στρια εμφανίζεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)
Οι τελευταίες μήνες σε έχουν ωριμάσει απότομα. Ξεπέρασες κόντρες και δράματα βλέποντας την κατάσταση με καθαρό μυαλό και κερδίζοντας το σεβασμό από ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό σου. Ένας λαμπρό επαγγελματικό μέλλον ανοίγεται μπροστά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)
Εργασία και χαρά μπλέκονται πετυχημένα από τότε που κατάλαβες πως η ζωή σου είναι όλο δουλειά, δουλειά, δουλειά και έτσι δεν βγαίνει ο χειμώνας. Με τη νέα αυτή συνταγή έρχεται κι ένας νέος έρωτας –από τον εργασιακό χώρο.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)
Ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι σήμερα βάζει υποψίες σε κοντινούς σου ανθρώπους πως κάτι τους κρύβεις και αυτό δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη. Μήπως ήρθε η ώρα να μιλήσεις; Καλό είναι να φανείς ειλικρινής, πρώτα από όλα με τον εαυτό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)
Αυτό που θεωρούσες σίγουρο και δεδομένο μπορεί να αποδειχθεί όνειρο απατηλό πριν καν τελειώσει αυτή η μέρα. Μην αντιδράσεις αμέσως. Πάρε το χρόνο σου για να ζυγίσεις τις καταστάσεις και τα πραγματικά σου θέλω. Στο τέλος σε καλό θα σου βγει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)
Νιώθεις απογοήτευση από ένα κοντινό σου πρόσωπο, αλλά στην πραγματικότητα είσαι περισσότερο θυμωμένος/η με τον εαυτό σου που είχε την αλήθεια μπροστά στα μάτια του και δεν ήθελε να τη δει. Ένα μικρό-πρόβλημα υγείας σου ανατρέπει να πλάνα για σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)
Η καριέρα σου βρίσκεται στο επίκεντρο και έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις σημαντικές αλλαγές που καιρό ήθελες αλλά τον περασμένο μήνα ήταν αδύνατο να προχωρήσουν. Τα επαγγελματικά ταξίδια που υπάρχουν στο πλάνο θα φέρουν την επιτυχία.


ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)
Πολλά θα κερδίσεις απλά και μόνο χαμογελώντας σε όλους σήμερα. Μπορεί να μην το έχεις συνειδητοποιήσει, αλλά έχεις κερδίσει τη συμπάθεια και την εύνοια πολύ σημαντικών ανθρώπων και πολύ σύντομα θα έχεις την πρόταση καριέρας που πάντα ονειρευόσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)
Θέλεις να κάνεις αλλαγές στην καθημερινότητά σου, αλλά δεν είναι η σωστή στιγμή. Μην δείχνεις αδιάφορος προς τον άνθρωπο που μοιράζεσαι τη ζωή σου.λ Τον έχεις παραμελήσεις και είναι απογοητευμένος. Αν αυτή η σχέση σε ενδιαφέρει κινητοποιήσου για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)
Η αυτοπεποίθησή σου που ήταν πεσμένη ανακτάται και νιώθεις ξαφνικά αυτή την εσωτερική δύναμη πως όλα θα τα καταφέρεις. Έχεις την ανάγκη να αλλάξεις παραστάσεις και να αποφορτιστείς. Οργάνωσε το επόμενο Σαββατοκύριακο όπως το ονειρεύεσαι για να γεμίσεις μπαταρίες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)
Ψαράκια μου μη βάζετε πολλά καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν αλλά δεν γίνεται να προχωρήσουν όλα μαζί, οπότε καλό είναι να βάλετε προτεραιότητες. Ο έρωτας σας έχει πάρει τα μυαλά και η οργάνωση γίνεται πιο δύσκολη…

Καλημέρα!