Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Τρίτη 22 Νοεμβρίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…







ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Η μέρα ξεκινά καλά για εσένα όμως πρόσεχε τις παρεξηγήσεις με πρόσωπα στο στενό σου περιβάλλον. Μερικές φορές είναι καλύτερα να σωπαίνεις και να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις πράγμα που πολλές φορές δεν σε αφήνει να κάνεις ο αυθόρμητος εαυτός σου. Προσπάθησε να τον τιθασεύσεις σήμερα και όλα θα πάνε καλά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Μια λέξη χαρακτηρίζει τα οικονομικά σου... το μπάχαλο. Παρόλα αυτά μην απελπίζεσαι, σύντομα θα έρθουν καλϋτερες ημέρες. Και λέμε ημέρες γιατί οι νϋχτες σου δεν είναι απλά καλές, αλλά καυτές.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Σήμερα ίσως σε βομβαρδίσουν με πληροφορίες άτομα του στενού οικογενειακού σου κύκλου. Μην φοβάσαι, είναι όλα για καλό ακόμα και αν άμεσα δεν φαίνονται έτσι. Στόχος σου για σήμερα είναι να έχεις ανοιχτό μυαλό και αισιοδοξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Σήμερα είναι η ημέρα που πρέπει να προσέξεις τα οικονομικά σου. Οι αυθόρμητες αγορές μπορούν να περιμένουν όπως επίσης και η δουλειά. Βγες να ξεσκάσεις, είναι μια καλή ημέρα για γνωριμίες και διασκέδαση.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

ΟΙ παρεξηγήσεις σήμερα δίνουν και παίρνουν γι’ αυτό πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός τόσο στο τι λες όσο και στο πως λαμβάνεις τις πληροφορίες ή τα σχόλια που σου γίνονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Ήρθε η ώρα να σταματήσεις να μπαίνεις στα παπούτσια των άλλων και να αντιληφθείς την αξία σου. Πες όχι, αρνήσου και πάνω από όλα κρατήσου. Σε αυτό το παιχνίδι της υπομονής μόνο εσύ μπορείς να είσαι ο κερδισμένος.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Μπορεί οι τελευταίες ημέρες να σε κούρασαν όμως με λίγη υπομονή ακόμα θα δεις μια αλλαγή στην καθημερινότητά σου προς το καλύτερο… αρκεί να μην τα διαλύσεις όλα με κάποιο ξέσπασμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Ένα απωθημένο σου από τα παλιά ίσως κάνει δυναμική επιστροφή σήμερα αλλά πρέπει να φερθείς έξυπνα. Μην είσαι καχύποπτος, κράτα ένα ανοιχτό μυαλό και πέσε με τα μούτρα. Η σημερινή μέρα το επιβάλλει!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Τον τελευταίο καιρό δεν είσαι καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Πρέπει να σκεφτείς καλά πως φέρεσαι στους ανθρώπους που σε αγαπούν και να βρεις το θάρρος να ζητήσεις συγνώμη για τα λάθη σου. Το οφείλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Είναι η μέρα σου. Κοίτα να το εκμεταλλευτείς κ να κάνεις γνωριμίες που θα σε πάνε μπροστά. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται αισθητά. Προσοχή όμως σε ξαφνικά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους. Οι ατυχίες του προηγοϋμενου διαστήματος τελειώνουν και νιώθεις μεγάλη ανακοϋφιση. Ένα πρόσωπο σε διεκδικεί. Σκέψου καλά πριν ενδώσεις

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Η ημέρα δεν ενδείκνυται για φρέσκα ξεκινήματα. Όχι, δεν χρειάζεται να μένεις στο παρελθόν όμως αν θέλεις να κάνεις αλλαγές και μεγάλα βήματα σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα.

Καλημέρα!