Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Τετάρτη 2 Νοεμβρίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Η παρορμητικότητα και ο αυθορμητισμός σήμερα θέλουν ένα ελαφρύ χαλινάρι για να γλιτώσεις από ανούσιες παρεξηγήσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν άνευ λόγου και αιτίας γκρίνιες και παράπονα σε σχέσεις σημαντικές για σένα. Μην λες πάντα αυτό που σκέφτεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)
Η μέρα είναι ιδιαίτερα ερωτική με τη γοητεία σας να χτυπά τιλτ και να καίει καρδιές. Αφήστε τους εγωισμούς και στείλτε το σωστό μήνυμα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει γιατί σήμερα η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)
Να η ευκαιρία! Αυτό που τόσο καιρό περιμένατε στο κεφάλαιο καριέρα κάνει την εμφάνισή του και μένει να κινηθείτε με στρατηγική και αυτοπεποίθηση για να πετύχετε το στόχο σας. Δείξτε πως μπορείτε να τα καταφέρετε και κερδίστε τις εντυπώσεις –κρατώντας τις ισορροπίες για να μην φανείτε υπερφίαλοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)
Επιστρατεύστε την ταλέντο σας στην οργάνωση και την αποφασιστικότητά σας για να λύσετε τα όποια οικονομικά ή οικογενειακά θέματα σας πιέζουν και σας δημιουργούν ανασφάλεια. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και βγάλτε ένα πλάνο στο οποίο μπορείτε να αντεπεξέλθετε. Μια νέα ευκαιρία έρχεται να δώσει λύσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)
Μια ευχάριστη εξέλιξη έρχεται να σας φτιάξει τη διάθεση και να σας ταρακουνήσει ευχάριστα, δικαιώνοντας τους κόπους σας. Μην αφήσετε να σας χαλάσουν τη διάθεση εκείνοι που θα προσπαθήσουν να σας κόψουν τα φτερά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)
Ένα νέο φλογερό φλερτ έρχεται να σας βάλει πειρασμούς. Αν δεν είστε μόνοι, μην παρασυρθείτε έτσι εύκολα, γιατί αυτό που θα θυσιάσετε ενδέχεται τελικά να το μετανιώσετε. Ο ενθουσιασμός είναι πιθανό να είναι παροδικός.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)
Αγαπημένα σας πρόσωπα θα ζητήσουν τη βοήθειά σας για σημαντικό τους ζήτημα. Προσφέροντάς τους την αγάπη και τον ενδιαφέρον σας θα κάνετε περισσότερο καλό από ότι φαντάζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)
Μήπως έχετε παρασυρθεί από τους έντονους ρυθμούς της δουλειάς και τις δεκάδες καθημερινές σας υποχρεώσεις και παραμελείτε το έτερον ήμισυ; Αν θέλετε να προλάβετε μια εξέλιξη που μπορεί να σας αγχώσει δείξτε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)
Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να διεκδικήσετε κάτι που εδώ και καιρό επιθυμείτε στον εργασιακό τομέα. Μια τυχαία γνωριμία ίσως αποδειχθεί πολύτιμη για το μέλλον –εκεί που δεν το περιμένετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)
Χρειάζεστε ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας που σας έχει κουράσει. Ξεκινήστε αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και σε δραστηριότητες που σας αποφορτίζουν. Το έχετε ανάγκη, μην βάζετε τον εαυτό σας πάντα σε δεύτερη μοίρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)
Μια καλή είδηση έρχεται να σας αναπτερώσει το ηθικό και να γίνει κινητήριος δύναμη για δημιουργία και εξέλιξη. Μην φοβηθείτε να κάνετε αλλαγές, όλα δείχνουν πως θα είναι μόνο για καλό!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)
Είναι καλό να συζητάμε όσα μας ενοχλούν, όμως όχι τη στιγμή που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε τα νεύρα μας. Για να μην χάσετε το δίκιο σας κάντε λίγο υπομονή και μιλήστε τη στιγμή που θα μπορέσετε να επιστρατεύσετε και επιχειρήματα.

Καλημέρα!