Τέταρτο διαζύγιο για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή - Έφυγε από το σπίτι

Ο Χρήστος Δάντης δεν μπορεί να... στεριώσει σε μια αγκαλιά. Όπως φαίνεται ο τραγουδιστής, παρά τα τρια διαζύγια που έχει στην πλάτη του, οδεύει προς τον τέταρτο κατά σειρά χωρισμό από τη νυν σύζυγό του Τζένη Βουτσίνου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, κανένας από το οικογενειακό τους περιβάλλον θέλει να σχολιάσει την είδηση του χωρισμού, τόσο ο τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης όσο και η Τζένη προσπαθούν να δώσουν χρόνο ώστε να σώσουν τον γάμο τους.

Οι τελευταίες πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι ο Χρήστος Δάντης μετακόμισε πριν από λίγες ημέρες σε ιδιόκτητο σπίτι που διατηρεί στην Γλυφάδα, ενώ σε πρόσφατη εμφάνισή του δεν συνοδευόταν από τη γυναίκα του. Όλοι πάντως ελπίζουν να είναι απλώς μια κρίση στη σχέση του ζευγαριού, η οποία θα ξεπεραστεί το γρηγορότερο.


Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2013 στη Σύρο, ενώ έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ένα κορίτσάκι και ένα αγοράκι. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει κι ένας γιο, ο οποίος ζει στην Αμερική με τη μητέρα του Κατερίνα Τοπάζη. Επίσης, έχει παντρευτεί και χωρίσει με τις τραγουδίστριες Φλώρα Θεοδώρου τη Λίτσα Γιαγκούση.