Λάμπρου: «Κομμάτι της ζωής μου ο Παναθηναϊκός, το καλύτερο για τον Ηρακλή»

Ο Λάζαρος Λάμπρου άφησε τον Παναθηναϊκό πριν από λίγους μήνες και επέλεξε τον Ηρακλή ως τον επόμενο «σταθμό» στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ανυπομονούσε για το παρθενικό του ματς ως αντίπαλος του «τριφυλλιού» με τους Θεσσαλονικείς ν’ αποσπούν ισοπαλία στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (Πέμπτη 27/10).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λάζαρος Λάμπρου στην κάμερα της Nova μετά το φινάλε της αναμέτρησης:

-Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ήρθαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να κερδίσουμε το βαθμό. Το καταφέραμε και θα μας δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάρει τα καλύτερα αποτελέσματα, αλλά θα το επιδιώξουμε στη συνέχεια».

-Για το κλίμα στον Ηρακλή: «Τα εξωαγωνιστικά τα αφήνουμε εκτός γηπέδου, αν προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που μας ζητάει ο προπονητής θα τα καταφέρουμε. Το κλίμα είναι αρκετά καλό, ο προπονητής μας προσπαθεί να μας βοηθήσει και πιστεύω ότι αυτό φαίνεται στο γήπεδο».

-Για το πρώτο του παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό: «Το περίμενα πως και πως. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Το κρατάω, αλλά προχωράω. Είμαι στον Ηρακλή τώρα και θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου».