Ρεμπετάδικο «Αργώ»: Νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες!

Η «Αργώ» σαλπάρει και ταξιδεύει μαζί σας προσφέροντας αξέχαστες βραδιές. Η πολυμελής ορχήστρα μας, σας περιμένει να χορέψετε και να τραγουδήσετε μαζι της…
Σε έναν χώρο ανακαινισμένο, γεμάτο εκπλήξεις, με νέες ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις, χύμα καλό κρασί και τσίπουρο, η ορχήστρα του καραβιού μας, σας υπόσχεται ένα αξέχαστο σεργιάνι σε ρεμπέτικες και λαϊκές ρότες. Η αίθουσα διατίθεται για πάσης φύσεως εκδηλώσεις σε προσιτές τιμές (εκτός Σαββάτου βράδυ).



Σε αντίθεση με ότι έχουμε συνηθίσει, το περιβάλλον διακρίνεται από την απουσία κάθε είδους υπερβολής, αφού αιχμαλωτίζεται σε έναν απόλυτα προσεγμένο χώρο που σκοπό έχει να υποδεχθεί ζεστά τους καλεσμένους του, σε μια παλιά μονοκατοικία, 50 μέτρα από την τελευταία στάση ΜΕΤΡΟ (Ανθούπολη-Θηβών) του Περιστερίου.





 Διαθέτει 200 καθίσματα για την Παρασκευή, το Σαββάτο και την Κυριακή με μικροφωνική και την Τετάρτη και την Πέμπτη χωρίς μικροφωνική σε μικρότερη αίθουσα έτσι ώστε να έχετε άμεση επαφή με τους ρεμπέτες μας.

Μουσικά στήθηκε στα πρότυπα του παλιού κλασσικού αρχοντορεμπέτη Κούλη Σκαρπέλη (διαβολάκος), με πολύ μεράκι και πάντα σε ρεμπέτικο και παλιό λαϊκό ρεπερτόριο… και όχι μόνο! Σίγουρα δεν θα μείνετε καθισμένοι στις καρέκλες σας γιατί η νεολαία σε συνδυασμό με τους «περπατημένους» μερακλήδες, φτιάχνουν την ιδανική ατμόσφαιρα και άφθονο κέφι.






Ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις με αγνά υλικά από την ελληνική γη. Επιλογές σε εμφιαλωμένο αλλά και χύμα σπιτικό κρασί και τσίπουρο. Για την κουζίνα της “Αργώ” επιλέγονται οι καλύτερες ελληνικές πρώτες ύλες, εκλεκτά μυρωδικά και μπαχαρικά της ελληνικής γής. 







Σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα του chef και την τεχνική αρτιότητα που διαθέτει στην εκτέλεση των συνταγών και της σύνθεσης των πρώτων υλών το επιλεκτικό κοινό του εστιατορίου, ανακαλύπτει καινοτόμες γευστικές εμπειρίες.

Τους καλοκαιρινούς μήνες θα το απολαύσετε από νωρίς το πρωί στην υπέροχη αυλή μας κάτω από την κληματαριά με πετυχημένους καφέδες, διάφορα snacks και σαν πέσει η νύχτα κάτω από τα αστέρια για τσιπουράκι , μπυρίτσα και συντροφιά με ζωντανή μουσική.

Σας προσκαλούμε να διασκεδάσετε μαζί τους με αυθεντική ρεμπέτικη μουσική!

Θα το βρείτε:

Καρκαβίτσα 16 & Αντιπάρου 2 (Πλατεία Μαχαραγιά), Περιστέρι
Τηλέφωνο: 210 5717049
E-mail: info@rebetadiko-argo.gr
Ιστοσελίδα: http://www.rebetadiko-argo.gr/